Nu ÄR jag trött !

Vem sa att det va okej att det kommer tokmycket människor precis innan jag får gå hem ? va ? VA ?!? ... INTE OKEJ !!
så nu är jag sådär lagom glad och lagom pigg.. fy fan för att jag ska laga mat när jag kommer hem ! BLÄ BLÄ !
och vem sa att det va okej att skälla på lilla mig ? va ? VA?!? fan det är väl inte mitt fel att du är så sjukt över stressad så att du inte kan vänta 2 minuter på din mat !
Jag fattar verkligen inte hur man kan säga att mman inte har tid att stå och vänta 2 min ! 2 MINUTER ?!? det är ju inte så att jag ber dej stå där i typ 20 minuter utan 2 jävla minuter ! och folk undrar varför de får magsår ! herre gud !
ska iaf ta bussen om typ 20 min så det är väl kanske bäst att gå och byta om och gå ut så att jag hinner röka !

A v l i v a   m i g   !  

M o r n i n g S u n s h i n e

Nu sitter jag på jobbet .. va här kl 7 så jag är klar med allt jag ska göra typ.. skönt att kunna softa typ en halv timme innan vi öppnar !
men fy fan va dåligt jag sov inatt .. sov typ en timme mellan kvart i 5 och kvart i 6 .. fy och blä.. måste lära mig att gå upp lite tidigare när jag är ledig .. går fan inte att somna annars !

jaja .. nu sk a jag fixa klart det sista och snacka lite skit me kim och sen är det bara att sätta igång med den riktiga jobbdagen..

h ö r s   i k v ä l l   !  

jag ska köpa en hund =)

hihi nu ska jag äntligen få köpa en hund.. eller ja .. sen när jag har semester men iaf det är inte så lååång tid kvar  *längtar* 

Typ såhär kommer den att se ut = )

image313

är den inte sjukt söt ? JO

ser ut som en pälsboll typ = )
men dom är iofs inte lika söta när dom är stora .. men då ser dom ganska farliga ut .. och det är ju bra .. kan bli typ min vakthund!

= )

men jag vill ha min hund nu !



hmm vad har jag gjort idag ?

¤Sovit för länge
¤Vart på jobbet även fast jag inte jobbade idag
¤Vart me natha kim och emelie på roadtrip
¤Fikat på väsbydonken
¤Försökt mjuka upp pappa om hunden (det går framåt, mamma får nog hjälpa mig lite)

Och vad ska jag göra nu ?

¤Röka
¤Kolla på ett av Gossipgirl
¤Röka
¤Sova




F u c k   y o u   a n d   h a v e   a   n i c e   d a y



Alla fucking hjärtans dag

h u r   k a n   d e n   d a g e n   s o m   t i d i g a r e   v a r t   m i n   f a v v o r i t   d a g   p å   å r e t   h e l t  
p l ö t s l i g t   v a r a   d e n   v ä r s t a   ?   b l ä ä   . . .


fyyy vad jag inte tycker om den här dagen ... och fan vad jag är sälskaps sjuk ! jag sitter fortfarande kvar på jobbet .. idag igen .. men vill inte åka hem.. ingen hemma så då kommer jag bara känna mig ännu mer ensam !
Ändå Kim som stänger så då har man ju nån rolig människa här iaf !
men jag ska nog ta mig hem snart.. J skulle ju kanske komma om jag har tur !

och fan va mycke snubbar som köpte blommor idag .. haha alla killar gick typ runt me feta blommbuketter och tjejerna gick inte me nått.. haha ibland är det bra att va tjej.. ja om man nu hande nån att få en blomma av .. en liten blomma kanske ? någon ? ne trodde väl det !
fy vad avundsjuk man kan bli på andras lycka .. haha .. menmen ... så kan det gå.. annars är det ju ganska skönt att va singel så man får väl stå ut med det här ! även om det är fett avundsjuks framkallande.. hmm...

hittade iaf vakten tillslut (lyckades miss honom hela dagen typ) = )  så då fick jag nån att röka med iaf ...
annars har min dag varit rätt händelse lös..

jaja men nu ska jag gå och se hur det går för folket att stänga... så att jag slipper jobba som fan imorrn på öppningen .. haha ..

kanske bloggar lite senare !

hoppas ni andra har en bättre alla hjärtans dag än vad jag har !

</3

MUMS !

Nu sittar jag kvar på jobbet igen.. okej jag fattar jag har inget liv .. haha .. jo men seriöst det har jag faktiskt.. men jag har helt underbara arbetspolare så jag skulle kunna leva här .. och jag menar man behöver ju inte va hungrig iaf !
Jusst nu sitter jag och äter min favorit glass.. (kan ju lossas att det är sommar iaf) med crunch och massor me kolasås.. M U M S

sen ska jag nog gå ner ocg röka tror jag ... och sen ska jag åka hem och göra mig klar för att åka til J .. haha vi ska kolla på film .. O c h   J A G   f i c k   v ä l j a .. hur ofta händer det ? ALDRIG ! det kan jag lova .. haha nu ska han få för alla värdelösa krigs-filmer ! orka ens försöka ha en bra handling i en krigsfilm liksom.. dumt att bara rent jävla krig genom hela filmen så att man kan få se lite folk slå ihjäl varandra, då skulle filmen va typ 10 min lång och as bra istället för typ 3 timmer och helt meningslös.. det är ju fan det ända i sånna filmer som är kul att kolla på.. typ som när man spolar förbi hela Titanic föutom jusst när båten sjunker .. och sen kan man ju stänga av för rästen är ju rätt skräpig, åh jag älskar dig så mycket varför var du tvungen att dö ? jo för att han va dum nog att bada när det är typ minusgrader i vattnet, jusst därför!?!  eller för att han offrade sig för dig, så romantiskt.. haha lägg av .. lovar att om det va på riktigt skulle han ha dränkt dig i vattnet och räddat sig själv !  sorry till alla Titanic fans men den filmen är tyvärr inte bra !

och mitt humör är i botten .. kan det inte hoppa över att bli alla hjärtans dag ?!? som att jag inte har tillräkligt med ensamhets-ångest redan nu liksom.. blää ... kommer nog bli en helt ovärd dag ... menmen i mitt horoskop stog det iaf att jag skulle bli glatt överaskad imorrn kväll... och det kommer säkert hända..  A S   I F ? ! ?
tur att man ska va en stor del av dagen på jobbet iaf.. kul om man satt hemma hela dagen helt ensam.. hmm.. att va singel på alla hjärtans dag är nog en av de värsta sakerna som finns ! att se alla lyckliga par gå förbi... haha kommer bli självmordsbenägen om jag fortsätter med detta bittra inlägg.. och det vore ju inte så kul..

Jag är har stort jävla party behov nu ! hmm det är ju onsdag så det är ju lite okej att festa idag .. eller? hmm nej inte om man ska upp imorrn och jobba tidigt ! men snart är det helg = ) .. och jag har inga pengar kvar = / menmen det löser sig alltid.. men jag vill verkligen ha en tok bra fest me massor av roliga människor och massor me bra musik och massor me dans ! jag vill jag vill jag vill !! hoppas alla kan sluta va värdelösa i helgen !

och ingen rolig vakt syns till heller.. kanske ska ta och åka hem då .. så att man kan komma till J nån gång .. så att man kan få sova ; ) .. jaja nått bra är ju att det inte finns nått roligt tv-spel där eller jo, men då tok äger han mig bara och då blir jag så bitter så det är nog lika bra att skita i att fråga om vi ska spela för då får jag nog inte sova på hela natten .. haha ger mig aldrig om jag inte får vinna ; P .. inget gossip girl heller.. och det är ju lite tråkigt.. men ganska bra ! då får man ju sova ..  

jaja nu e mamma och pappa inne på obs och handlar så jag kan åka me dom hem = ) nu är jag glad igen ! 
menmen ska springa ner till mitt skåp och hämta en tröja och sen ska jag gå ut och röka .. 

bloggar kanske senare .. om nu någon skulle vara intresserad ! haha 


image312

 

Fan helvetes jävla skit!

fan va arg jag blir på mig själv .. varför blir jag inte trött?!? jag sov typ 2 timmar inatt va uppe och jobbade vid 8 och har inte sovit på hela dagen .. så varför blir jag inte trött ?!? ...
lyckades förövrigt sitta ocg glo på gossipgirl tills nu ! fan då !
Fan Fan Fan .. nu kommer jag va as trött imorrn me.. S T R Å L A N D E

Ska hem till J imorrn också .. får se om jag överlever.. eller hur jag mår när jag åker därifrån... om jag åker därifrån..
 
God natt .. Hoppas jag ...

image311

. . .

image310

ååååh sopa!!

orka att jag sittar kvar på jobbet fortfarande.. haha.. men orkar verkligen inte åka hem ! skulle kunna lägga mig ner och dö nu typ.. hmm kanske ska reta vakten lite så att han slår mig i huvudet så att jag somnar på riktigt .. och så kan jag ju få sova några dagar efter också .. kanske en fin hjärnskaking eller nått.. hmm.. ne eller så kan jag ju bara ge fan i att va vaken till typ halv 4 på morgonen när jag vet att jag ska upp och jobba kl 8 .. men det är inte alltid så lätt att ge fan i tv-spel och gossipgirl ..

ja ja så nu har jag klagat klart = )

Natha kör ju ändå hem mig = )

och imorrn ska jag träffa J .. eller ja kanske.. man vet ju aldrig med den mannen ... eller om jag orkar åka till honom .. men det ska nog gå .. kanske.. nu börjar jag fatta varför folk varnar mig för ex-ralationer... men det är ju lite svårt att slita sig.. eftersom vi är ju ändå så bra polare.. och lite till.. men jag tror nog att vi kanske behöver lite mer tid ifrån varandra för att verkligen känna ifall det skulle vara värt en andra chans liksom... vi träffades ju ändå när vi va så pass unga ... tyvärr så håller det inte så länge då... men vadå du stog ut med mig i 3 år så dettackar vi för = p
 
ne nu ska jag duscha .. sen kanske jag bloggar igen om jag orkar ...



image309

på jobbet !

nu är ÄNTLIGEN min jobb dag över..  eller iaf den delan där jag jobbar på golvet ..jag skulle ha jobbat 8-14 idag.. hur underbart hade det inte varit ?!? men nej då .. jag får jobba 8-17 istället som alla andra dagar.. jag som trodde att jag skulle få ha en skön dag den här veckan... nu kommer jag nog iofs sitta kvar här ett tag ..ska försöka hitta nån kul person att gå ut och röka med .. .. .. jaja kanske bloggar lite senare när jag ändå sitter här .. har ju inte så mycket för mig.. men orkar inte gå hem och va helt ensam heller... * s ä l s k a p s s j u k * 

ha det bra så länge !

Photoshop = kul = )

image308




Fin kväll !

Kom nyss hem från en lite promenad ma natha och Zacco , mysit men svin kallt .. tror fan att det kommer gå isbjörnar utanför mitt fönster snart .. eller kanske flyger förbi en pingvin .. eller fan dom kan inte flyga .. eller ? ..anyway  det va inte alls dit jag ville komma med detta inlägg... har iofs ingen aning om vart jag ville komma men ..

en sak som är jävligt säker är att jag vill ha sommar ! nu nu nu ! jag vill ha varma sommardagar med fina bilar att pila med.. eller kanske bara kolla på fina pojkar som pillar med de fina bilarna .. jaja vem gillar inte killar i meckbrallor och när dom är sådär lagom skitiga *njuter* haha eller det kanske bara är jag ?

osammanhängade ? jo men det är lite så jag jobbar här !

ne nu ska jag nog snart ta en dusch och sen bädda ner mig och glo på 2 avsnitt gossip girl .. kan inte få en bättra avslutning då denna totalt värdelösa dag .. vill ha lön nu så att man kan hitta på nått kul !
borde nog sova nu också .. öppnar ju me kimmi imorrn .. så för hennes skull ska jag försöka sova lite !


image307



BTW

Vad tycker vi om min nya header ?

B ä t t r e   e l l e r   s ä m r e   ä n   d e n   f ö r r a   ?

hjälp till med en maknadsundersökning ! Tar dig 2 min att göra !
Några unga tjejer mailade mig om bad mig länka så :
Tryck här för att hjälpa till !


haha

Så nu är det dags för en snabb cigg och sedan 2-3 avsnitt av Gossip Girl innan det är dags att sova !
Tyvärr sov jag ju lite för länge idag så att jag har lyckats vända dygnet fel igen !
menmen blir nog bättre om ett par dagar när man börjar 8 ett tag ...
Hoppas jag ! 
 


image306


G o ' n a t t   S v e r  i g e  

wee =D

13 avsnitt av Gossip Girl trillade jusst ner från himmelen = )

Jag är helnöjd !
hmm undrar hur mycket jag kommer sova inatt ; )

= )

G e   m i g   f e s t   d y g n e t r u n  t   !  
G e   m i g  m e r  ö  s   !



A b s o l u t a   f a v o r i t   c l u b   m i x e n   !


Bakfylla.nu

B l ä   v a r f ö r   u t s ä t t e r    m a n   s i g    f ö r    d e t   h ä r ?  

Kvällen igår blev iaf väldigt lyckad tycker jag ! mycket trevligt!
Började med att sitta hemma hos natha och drack bärsh och kollade på melodifestivalen = ) men snabbt bytte vi ut det mot guitar hero . fan va man e dålig efter ett par öl = /
sen gick vi ut en sväng me hennes hund samtidigt som vi försökte ta reda på vad allt folk hade för sig . och tydlligen så satt det lite folk hemma hos robin så vi gled dit och snackade skit me dom och drack lite .
efter nån timme ramlade det in typ 10 pers till så då blev det riktigt kul = )

image302


blev mycket trevligt .. nästan lite för trevligt .. fan kom hem typ 4-5 nån gång .. men det är det värt.. fick ju sova hur länge jag ville idag iaf...
men morgonen blev tung ! ush fy och blä ! trodde helt seriöst att jag skulle kräkas när jag slog upp ögonen ! och ush jag måste skaffa mörkläggnings-gardiner snart ! huvudväken blir inte bättre av ljus. . . !
Gick förbi natha också som satt och pluggade ! himla duktiga du !


image303

Men när jag hade rehabliterat mig ett par timmar åkte jag med pappa upp till obs för att köpa middag ! 

L ö v b i f f
P o t a t i s k r o k e t t e r
S a l l a d  
V i t l ö k s m ö r   o c h   R ö d v i n s å s   !  
M U M S !


Så nu mår jag ganska bra igen, ska up poch jobba kl 8 imorrn så jag är iofs ganska onöjd över det ! ... hoppas att det är kim eller sandra som öppnar iaf ! 

fick ett bra tipps igår också ! för att slippa baksmällan = )

image304

Kanske skulle va nått att köpa ? 
eller så kan man ju bara försöka komma ihåg att dricka typ 100 liter vatten innan man lägger sig ? 
AS IF ?!? 
hm har väl typ en mentalnivå som en 4 åring när man går och lägger sig efter en blöt kväll...! 

aja kanske bloggar lite senara om det ör nått sjukt spännande som händer i mitt liv innan jag går och lägger mig ! 

Z z z z Z z z z z  . . .
  

Måste bara

Har fått min efterlängtade jacka nu = )

image301

M e   l i k e    !

Mobilen går varm !

Herre gud .. min mobil ringer typ hela tiden idag , iofs jävigt kul .. = ) men kanske kunde sprida ut sig lite mer = )
menmen jag sov typ 14 timmar inatt , mycket skönt ! behövde verklgen det = )
ska snart dra upp till jobbet och köpa cigg och möta upp natha när hon slutar så får vi se vad vi kan hitta på för skojj ikväll ! brukar ju bli kul vad vi än gör så = D Hoppas på nån fest iaf !



Dagens


image300

Tunika : Gina Tricot
Skärp : hmm tallin nånstans
Leggins : Gina Tricot
Knästrumpor : H&M

T ä n ko mk ä r l e kv a rl i k al ä t ts o mp åf i l m


Varför känns det så rätt när det är så fel ?


trött och stressad = /

Fy vad jag är trött.. ska åka hem till J snart.. börjar bli dags för det.. skönt då kan man få somna i någons famn iaf = )  då kanske jag kan sova inatt  !

Puss

Unga företagare

ett gäng tjejer håller på att starta ett företag som ska starta nån form v underklädersbutik i stockholm .. låter kul = ) de vill dock ha lite hjälp med en marknadsundersökning som tar ca 2-5 min att göra .

S å   k o m   i g e n   !         H j ä l p   t i l l   n u   !

http://bandpractisemarknad.blogg.se/


G o s s i pG i r l

image299


J a g   ä l s k a r   d e n   h ä r   s e r i e n   !
 
blev kär i den redan när jag plöjde igenom alla böcker =) gick verkligen inte att sluta läsa !!
Synd bara att mamma ska sitta och titta på bygglov exakt kl 8 på tisdagar..  =( och att jag inte fått årdning på min tv.. så har änsålänge bara tvspel i mitt rum = /
menmen det finns andra sätt att se den på + att man inte behöver vänta en hel vecka på ett nytt avsnitt =)  


S n a r t   h a r   j a g   ä v e n   k o l l a t   k l a r t   p å   h e l a   a n d r a   s ä s o n g e n   a v   u g l y   b e t t y   = )

Hittade ännu en bild från helgen ... wiiie den är inte hemsk

image298

Ny komihåg-lapp till mig:

V a r   a l l t i d   b e r ä d d   N ä r  n å g o n   t a r   k o r t   p å   d i g   = )

f y f a n . . .

jag är så trött så jag tror att jag kommer falla ihop snart .. eller gå sönder i 1000 bitar =S
u s h a   u s h a  

ne jag ska nog ta ett låååångt bad nu =) och sen duna så kanske man kan va lite piggare i morrn

image297

H å l l m i g b o r t a f r å n m i n g e l - f o t o g r a f e r

v a d  h ä n d e   m e d   m i n   k o m i h å g - l a p p ? ! ?

image296


k o m m e r   n o g   m e r   b i l d e r   s e n a r e   ä r   j a g   r ä d d   f ö r . . . .

fan va jag är dålig

haha fan jag har inte bloggat på 100 år nu .. fy på mig... har inte haft så mycket att skriva om iofs..
men idag köppte natha en hund .. det kan man ju skriva ... mycket söt liten pryl det där.. *AVUNDSJUK*
men nu jävlar natha .. nu ska vi gå promenader !!!

hundjäveln åt BTW upp halva min bulle idag ...  *MORR*

image293


Om jag ska ha en hund när jag flyttar =)

annars har jag inte gjort så mycket idag.. förutom jobbat mellan 8-17

funderar på om jag ska försöka va me J på onsdag.. va ju ett bra tag sen nu ...

nä jag tror att det är dags att sova nu .. öppnar ju imorrn ..SNARK... menmen vad gör man inte .... funderar på att ta en buss för tidigt imorrn så att jag slipper sitta med hela rudbeckskolan ... eller kanske gå ? hmm.. senare problem ...

G o ' n a t t 

Bild på mig och alex from typ 2004 kanske  ? Alex rätta mig om jag har fel .. men du brukar ha koll på datum och grejer

image294