Leo

image349


Lejonet (23 juli - 22 augusti)

Energisk, entusiastisk och positiv


Nyckelord: Kunglig, faderskap, juveler, guld, värme, eld, solsken, drama, lockelser, befäl, mod, skapelse

Planet:
Solen

Element: Eld

Färg: Orange

Metall: Guld

Stenar: Rubin och diamant



POSITIVA EGENSKAPER: Storsint, generös, skapande, entusiastisk, god organisatör, vidsynt, expansiv, sinne för show och dramatik.

KARAKTÄR
: Dessa strålande, soliga varelser är styrda av solen och lika lekfulla som vilken älskare som helst i zodiaken. Detta är kungars tecken, och Lejonet har onekligen en kunglig aura. Lejonet är en passionerad själ, vars uppmärksamhet mycket ofta är riktad mot honom eller henne själv. Lejonet har behov av att synas, att lysa, och de har vanligtvis inga problem att dra till sig andras uppmärksamhet.

Traditionellt blir de som föds i detta tecken stora underhållare och skådespelare. Uppe på scenen är de i sitt rätta element. Där kan de visa upp sig på sitt eget vis. Och i kärleksförhållanden uppför de sig likadant. Lejonet spelar inte andra fiolen för någon enda varelse. Han kräver odelad uppmärksamhet och kärlek av sin partner. Från början till slut nöjer sig Lejonet inte med mindre än kungligt skinande förhållanden. 

Personer födda i Lejonets tecken är sexiga, roliga och fulla av liv. De är passionerade älskare, nästan övertända av känslor och ambitioner. Men Lejonets längtan efter uppmärksamhet gör honom till ett osäkert kort. Han kan mycket väl vara dig trogen. Men får han en chans att göra sig till för en ny, spännande beundrare, kommer han att flirta så mycket han kan utan att ta av sig kläderna.


Om du är ett Lejon eller har glädjen att vara tillsammans med ett, så passa på att njuta av strålglansen.


NEGATIVA
EGENSKAPER: Dogmatisk, tyrannisk, uppblåst, snobbig, intolerant, fixerad i sina åsikter, nedlåtande, beskyddande, maktgalen, egenkär.

hmm ja en del saker kanske stämmer ganska bra ... mrn varför är beskyddande på den dåliga sidan ? 


Kommentarer
Postat av: Maria

Ja visst är hon söt lillhjärtat! ;) hehe.. vad händer hos dig idag? :)

2008-03-25 @ 11:01:45
Postat av: Maria

Konstigt att min bloggadress m.m. inte syns, det va jag som skrev innan... drygt.. blogg.se krånglar för mig igen..

/mariapettersson.blogg.se

2008-03-25 @ 11:15:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback