Kaffe Latte och Ugly Betty

Nu är det nog dags att vakna ur blogg-dvalan igen, fy va kass jag är på det här. 

Nu sitter jag iaf inbäddad i en filt och drickar en kaffe, precis tittat på Ugly Betty och insåg nu att det va DH efter, har aldrig varit ett fan av det eller kollat på tillräckligt många avsnitt för att fatta sammanhanget. Men det är väl kanske dags att ge den en chans.

Har även fåt reda på att jag har fått "stressmage" vilket betyder att jag har onte i magen hela tiden 24/7 och måste tagga ner innan jag får magsår.. hmm.. eller äta veldans massa tabletter varje dag. Det roliga är att jag inte behöver stressa någonsin .. har alltid sjukt mycket tid på mig vart jag än ska så att jag är säker på att aldrig komma sent (det är det värsta jag vet). Det kallas tydligen inrestress och betyder att det inte är tiden som gör mig stressad utan någonting son jag inte vet vad det är, vilket gör det jobbigt att undvika att göra. helt sjukt.. skulle ju va snyggt att få magsår när man är 21.
Annars är jag faktiskt lite nervös inför imorgon .. gick ju helt åt helvete idag .. måste rycka upp mig.. anledningen till att jag är nervös kan jag inte säga än.. vet inte äns om det kommer hända imorgon men om det gör det så kanske jag berättar om det då beroende på hur det går.

Nu är det dags att bli osams med garderoben och leta fram nått jag kan ha på mig imorgon och sen gå till kudden och glo på CSI.

Go'natt sverige

Top of the world

Nu har jag varit sådär dålig igen .. fy på mig!
nu är ju iaf en ny vecka påbörjad .. en kort vecka dessutom .. inte helt fel..
annars ska jag väl bara jobba den här veckan tror jag .. kanske ska dra en bio nån dag ?
Ne nu är jag trött. kanske dags att sova ? ska ju upp om 7 timmar .. beöver min skönhetssömn = )

Go'natt Sverige !