Rösta på mig = )

Min designade bikini på NELLY.COM
Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Tack

Lördag

Hej kära vänner.

Hade en jätte trevlig kväll igår med Catha och hennes vänner på Harry B James och ikväll blir det utgång igen
Så snart kommer Cat hit och käkar middag och så fixar vi oss här innan vi ska ut och göra stan osäker igen.

Tänkte via er mina inköp från igår.. lite av det ligger kvar hos Catha så det får jag visa imorgon!

Jag  Skor



Och så köpte jag Äntligen löshår har längtat efter att bli långhårig igen så länge nu!


Och galet långhårig blir man !

Nu ska hag hoppa in i duschen och börja tagga för ikväll !

Later




Norrlandshopping

Har har vi bilder på mina inköp jag gjorde förra veckan

fina benvärmare med sidenband.. kunde inte bestämma mig för vilken färg jag ville ha så jag köpte alla tre

Jätte söta kaffe muggar men en söt sked på sidan (8st) och svarta såklart

en bra väska att ha när jag går ut passar till ett skärp som jag köpte för ett tag sedan

Kort vit "jacka" med 3/4 ärm.


God kväll på er !

Hej på er!

H a r   n i   e n   b r a   m å n d a g   k v ä l l  ?

Måndags kvällar är oftast den dagen jag startar "mitt nya liv" , inget mer festande, börja träna och äta nyttigt osv osv, listan kan göras hur lång sen helst... för det lär inte hända iaf.. jag menar, varför göra nått idag som man kan skjuta upp imorgon också?

Jag tänkte ju att jag skulle lägga upp lite bilder på det jag shoppade när jag va borta nu. Ja man shoppa när man är i dalarna (Läs: Norrland) på skidsemeter. Men jag orkar inte ta frram allt och försöka ta bilder som gör sakerna rättvisa så ni får vänta tills imorgon.

För övrigt ser min vecka ut såhär

Som ni ser finns där ingen träning eller annat nyttigt....
Nu ska jag börja gå igenom ett berg av kläder som ska tvättas sen ska jag nog sova så att det blir något av morgondagen





Hemma igen = )

Nu är jag tillbaka från min lilla visit i norrland (egentligen va jag i dalarna) känns lite tungt att jag ska jobba från kl 8 imorgon.. hade gärna vart ledig lite till men någon ska ju jobba också.
Men ni ska få lite bilder där uppifrån och vila ögonen på.. Vi hade helt fantastiskt väder nästan hela veckan.. bara regn i fredags och skitväder idag men annars har det varit strålandle sol
Och jag M Å S T E börja träna.. den här veckan har man kännt var musklerna borde ha suttit.. herre min gud va otränad jag är  menmen det är bara att börja träna och styra upp kroppen igen..

(förvarning: Man är inte snygg när man är i fjällen)



(jag är bäst på bowling)








only two more days to go

Sen har jag Semester med stort S

Men jag är ju inte där ännu tyvärr... Idag har jag iaf vart på jobbet som vanligt (jätte spännande blogg jag har va)
och sedan bara slappat hemma, Snackat skit med Tessan och kollat nya avsnittet av Glamourama. Tycker faktiskt att det är... bra.. Blev själv väldigt chockad över att jag tyckte det efter som jag inte brukar tycka om sådanna program, Men måste säga att jag faktiskt är imponerad av dess tjejer, så mycket grejer på gång och det verkar ju iaf som att det lyckas med vad de tar sig för.

Annars sitter jag och funderar på om ett paket som är i Jönköping hinner komma hit tills imorgon ?
Någon som är bra på det här me posten?
Sen är det väl dags att beställa något nytt, tycker det är så spännande när man får hem grejerna. Men ni får se vad det är när det kommer hem till mig.

Skulle även behöva en ny MP3-spelare efter som mitt headset till mobilen glappar så hälften av musiken spelas ut på tåget eller va jag nu befinner mig.. inte alltid så himla uppskattat kan jag säga. Men hittade iaf Ipod nano för 1490kr vilket är rätt ok pris tycker jag.. Någon som vet vart net-on-net ligger i stockholm? skulle nämligen behöva den i helgen och vågar inte lita på att den hinner fram tills dess med posten.


Jaja nu ska jag nog sova börjar tidigt morgon och sen ska jag på fika hos Natha som fyller 22år imorgon





hej hej hallå bloggen

Hallå igen

Nu är ännu en jobbdag över.. only three to go
Just nu sitter jag och njuter av en skogsbärs-smoothie och slö-glor lite på TV samtidigt som jag sitter och funderar på hur skönt det skulle va att skaffa en bärbar dator, och tror att jag har hittat den. Måste bara rådfråga J om den först han är ju bra på det så får väl lite på honom.



Träffade kim idag också så jag fick sällis på tåget påvägen till jobbet, och det var nog tur för jag tror jag hade somnat stående om jag inte hade haft någon att prata med.

Sen kändes det som att Dagen på jobbet va typ en vecka lång.. den tog aldrig slut fy. Men allt blir nog bättre efter semestern behöver nog va lite ledig nu tror att kroppen snart kommer att packa ihop.

Juste får snart hem ett packet med lite mer nya fina kläder det kan ju göra mig på bra humör rästen av denna vecka Lägger upp bilder på det när paketet kommer.. borde va imorgon eller på onsdag.

Ne nu är det dags för en cigg och sen kanske man ska fundera på att lägga sig och läsa eller nått så att man inte är lika trött imorgon igen..





Go'natt

Nu är det tyvärr dags att sova så att man kan göra något av morgondagen !


Dagens shopping :)

Så nu har jag fixat bilder på det jag handlade idag

den här blir nog jätte söt i sommar från Gina

en väst att åka snowboard i v.11 (semester ) från stadium

Jätte söt kofta från Salt

Och lite nytt smink



Det här gör mig lycklig även på en ångest söndag Lovely






Söndag igen

Shit den här veckan har verkligen gått skit fort jobbat sex dagar så tiden bara flyger förbi.. känner att jag inte riktigt hinner med det jag skulle vilja men men bara 4 dagar kvar på jobbet sen har jag semester Det ska bli jävigt skönt kan jag säga.

Igår jobbade jag ju som sagt men efter det var det bara till att dra hem och sova nån timme och sean börja göra sig iårdning för kvällen. Drog in till stan och Collage tillsamans med Catha och dansade ett pat timmar.. drack typ inget vilket va skönt, då slipper jag ju ligga bakis min ända lediga dag denna vecka

Så idag har jag varit och shoppat, hittade faktiskt en hel del som jag ska lägga upp bilder på sinare ikväll.. För nu ska jag ta en cigg och hoppa in i duschen.