Onsdag efter lunch

Nyss kommit tillbaka till kontoret efter lunchen, blev pizza med gänget, nyttigt :P och det gjorde inte tröttheten som jag kännt hela dagen bättre nu är jag både trött och har matkoma. Men men det ordanr säkert upp sig om en stund eller ett par koppar kaffe. Det är verkligen lite för lätt att dricka sjuka mängder kaffe på jobbet, kämms som att jag alltid har en kopp bredvid mig. Men det kanske är därför jag orkar hålla igång typ 19 timmar per dygn.

Jag har även idag checkat blocket för lägenheter men det känns inte som att det är någon som ligger där som känns sådäa jätte lokande + att jag inte har någon lust att betala de priser folk har satt. Gosh, man kunde ju tjäna en förmögenhet om man hade en bostadsrätt. Viket är min plan att snart investera i, känns lite värdelöst att sitta och betala en dyr hya för något du sedan inte får något för. Men deå är det ju såklart dags att börja tjäna lite mer pengar också!

Nu har ju iaf halva arbetsdagen gått och det är 3,5 timmar kvar. Sedan får vi se vad jag hittar på ikväll kanske bara blir uppladdning inför helgen med lite modetidningar och glamourama som släpper ett till avsnitt idag, riktigt coola brudar det där! jag menar dem har ju uppnått och utröättat en hel del för sin unga ålder, om jag då ser skillnaden mellan dem och mig.

Vill också tacka för alla söta komentarer, ska svara på alla ikväll.

// Therése


Kommentarer
Postat av: CECILIAEW - My Life, My Style ♥

Köp den!

Det är jättekul att läsa :) <3

2011-04-06 @ 14:42:28
URL: http://ceciliaew.blogg.se/
Postat av: sannalitens.blogg.se

Svar: Okej :) Vilken är din favoritfilm? :)



Kramar, Sannalitens.blogg.se

2011-04-06 @ 15:00:51
URL: http://sannalitens.blogg.se/
Postat av: Alejandra

nice :) allt bra? :)

2011-04-06 @ 16:44:23
URL: http://juustalee.blogg.se/
Postat av: MELI - Musik/Frisyr/Mode/Makeup!

Dagens blogg är utsedd, kika in om det blev du och anmäl dig till den nya omgången! Kom ihåg, du får gärna anmäla dig igen även ifall du vann!! Snabblänk: http://mmeeli.blogg.se/2011/april/onsdagens-vinnare-ny-omgang.html

KRAM

2011-04-06 @ 18:08:49
URL: http://mmeeli.blogg.se/
Postat av: N A T H A L I E n y r é n

DAGENS BLOGG - om du inte vann så kan du anmäla dig igen, lycka till!

2011-04-06 @ 19:49:02
URL: http://nathalienyren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback