andra dagen i verkligheten

Shit jag är helt slut.
Brukade jag jobba såhär mycket, det är ju omänskligt :P

Satt idag och läste på aftonbladet ang att komentera på internet anonymt och att det nog ska bli krav på någon form at verifiering innan man får komentera en artikel eller liknande. Och jag tycker att det är fantastiskt bra och på tiden att folk ska få stå för vad det tycker och skriver. Jag menar inta bara ang andras olycka eller lycka somdet skrivs om på tex aftonbladet utan om allt. För i min mening är de flesta som krankar ned på andra bara olyckliga och avundsjuka och för lata för att göra något åt saken. Om man läser mellan raderna kan man snabbt se mycket "stackars mig som inte har det som du-komentarer" och om man nu själv måste kunna stå för vad man vräker ur sig på nätet till andra som man inte vet någonting om kanske folk tänker efter innan de skriver. 
Ingen vet vad andra går igenom och hur det har det på riktigt, utan litar oftast på vad som sktivs i tidningar och liknande. Och även om det som står inte är sant tror jag att komentarerna sårar den det handlar om.
Så börja TÄNKA innan ni skriver något!
Blir lite som i verkliga livet "Tänk innan du öppnar käften"


Så hur är det med alla er, har ni också precis kommit tillbaka till era vanliga rutiner efter sommaren?

Idag ska jag nog äta midag med J, får se vad det blir.
Men först ska jag ta mig igenom de sista timmarna på jobbet.

//Therése

Tillbaka till verkligheten

Så var det dags igen, Jobba jobba jobba! Börjar med en skön sexdagars vecka.. Woop. Ingen mjukstart här inte.
Mycket har tydligen hänt här sedan jag gick på semester menmen det blir nog bra.

Igår var jag och åt middag med Catha och Natha, supermysig avslutning på semestern. Sen tänkte jag gå hem och sova tidigt eftersom jag inte riktigt är i fas för att jobba efter fyra veckors ledighet. Men så blev det ju inte :P J ringde vig 1 och sa att han var påväg hem, och att han skulle komma till mig. Så 02.20 var det bara att gå upp och öppna dörren till honom. Men han hade ju iaf med sig burgare så det var helt ok. Han var dock inte riktigt i fas för att jobba idag heller.

Idag jobbar jag ju som sagt, mellan 11 och 20. Sen måste jag förbi J och hämta min dator så att jag kan betala mina räkningar. Kan ju vara en bra idé.. 

Jaja men nu är det dags att börja jobba igen så vi får helt enkelt höras senare :)

// Therése  

Tjena Tjena

Så jag fick akuta datorproblem här tidigare så det tog tyvärr någon dag att fixa, därför har det varit tyst här ett tag.

Jusst nu sitter jag hemma hos J och kollar när han och hans mamma sätter upp lister i hallen Känns skönt att se ansra jobba då min arbetsågest redan börjat ta form, och det är bara onsdag idag, Hur ska detta sluta?

Siter även och laddar hem testbetor för olika redigeringsprogram för att se vilket som är roligast att leka med Tror även att jag hittat den utbildningen jag vill gå, Nu ska jag sluta lyssna på vad andra tycker och tänker och bara gå min egen väg. Brukar alltid bli bäst så ändå.

Hörs lite senare

nu går jag

Nu sticker jag iväg för lite middag :) får se vad vi hittar på.
Hörs senare
Hallå hallå gänget

Idag har jag inte gjort ett skit. Typisk söndag sååå skönt! Bara köppt mat på max och en kaffe i centrum. Haha.
Ska hem till J om en stund och äta middag med honom men jag tar med mig datorn så att jag kan uppdatera därifrån ikväll.

Tänkte att jag skulle kasta upp ett inlägg med lite samlade bilder från semestern såhär långt. Har ju en vecka kvar så himla skönt.

Men nu är det dags för en dusch! stress stress stress ja är alltid så jävla långsam!!

Hörs snart !

// Therese

ush va dåligt!!

Shit va kasst jag bloggat nu på den senaste tiden. Men har ju haft semester så jag skyller på det Även om det är en sjukt dålig ursäkt!

Den har hännt rätt mycket sedan sist också känns nästan som att jag varit ledig längre än 2 veckor,

Hunnit fylla 20 för fjärde året!
Druckit en hel del öl med Natha
Lekt massa med J
Och massa andra roligheter!

Och så har jag ju 2 veckor kvar Hur skönt? Jätteskönt!

Så imorgon bär det av ut med båten tills på fredag eftersom alla andra jobbar ska bli så skönt att komma bort en stund och bara umgås med familgen och bara ta det lugnt låta mottgningen dö på mobilen och bara vara borta ett tag.

Sedan har jag en vecka kvar att ch-ch-ch-chilla innan vardagen börjar igen och på den veckan ska jag se till att komma på vad det är jag vill göra med min framtid.

1. Amnäla mig till Högskoleprovet.
2. Kolla in olika utbildningar som verkar kul.
3. Och en himla massa andra saker...
4. Bli bättre på att blogga.


Nu är det dags att sova så att jag orkar upp imorgon ska tydligen glida mot båten vid 9 så måste upp typ 7.. *suck* Får väl sova lite i bilen!

Så håll ut och försök att inte ha det för tråkigt utan mig!


// Therese


what to do with the rest of my life?

Bra / Dålig ide?
Fördelar / Nackdelar?

Jag blir galen!!!