Dålig dag

eller.. Dålig vecka snarare, tänker inte tråka ut er med min bubbla av kaos som jag går runt i men jävlar vad trött jag är på det här nu.

Har försökt göra framsteg i lite olika inriktingar i mitt liv men iget verkar hjälpa.. allt blir bara värre och värre.. Ska man ge upp eller kämpa vidare? den frågan slår mig som ett slag i ansiktet ett par gånger om dagen! Men att ge upp har aldrig varit min grej eller att göra något halvhjärtat men skulle vilja veta vad DU (alltså inte ni som läser) tycker att jag ska göra? Trodde du verkligen att det skulle vara så enkelt?

Gud vad jag saknar katten nu!

Nästa vecka blir förhoppningsvis bättre och bara jobb 4 dagar och sedan helt ur spår till helgen!



Jaja nu ska jag ha lite hemma spa inför nästa vecka, så att det förhoppningsvis inte syns hur trött jag är




Söndag och idag betyder det Naglar!

Ska röra mig mot katten snart, jag sov som en stock när hon messade.. fan kul vän man, seg som fan.
Menmen Min ängel ska iaf fixa till mina natgar idag får se vad bet blir idag. Kommer såklart up bilder på dem senare så kom tillbaka och ta en titt senare!


Oj oj

Ush nu har jag bloggat dåligt igen.. men jag lyckades faktiskt somna kl 9(!) igår, vaknade kl 12 igen med kläder och smink och allt kvar.. Fan. Hann inte med något vettigt igår.

Ikväll ska jag nog träffa min katt och hitta på något.. kanske slutar med att vi ligger bredvid varann men varsin dator igen :P

Nu sitter jag iaf på jobbet igen.. bara 2 dagar kvar! bara 2 dagar kvar! Ska fråga henne om jag kanske får låna en kjol av henne imorgon, ska nämligen ut och ta ett par öl med jobbet då en kollega ska sluta :(.. Men men kul för honom att komma in på den utbildning han vill gå.

Annars händer det nog inte så mycket spännande idag tyvärr.
Blir nog mer bloggande ikväll.

Tjing tjing!

Duck face, all u dumb bitches look fuckin' retarded











(hoppas ni fattar ironin)

Måste sova nu

Ush, tiden går fort när man har roligt... Slut på långledigt för den här gången..

Och imorgon måste jag vara på topp för jag ska sitta som handledare för en ny person som ska börja hos oss.. Det är faktiskt riktigt kul att göra det men man är ju lite ringrostig efter all ledighet. Men vi får hoppas att det går bra  för den nya personens skull iaf.. stackarn kanske bara blir förvirrad 

Har även tänkt på att det är viktigt att klä sig bra när man ska handleda någon, så att personen inte tänker "va fan är det där, ska hon lära mig hur man gör" särskillt eftersom nya alltid anstränger sig lite extra de första dagarna.

Så nu är det dags att stänga ned för denna dag och önska alla en god natt!










Hallå hallå

Tyvärr glömde jag såklart min kamera hemma igår, ade riktigt trevligt, men allt gick inte riktigt som planerat!

Som ni redan vet var vi ganska så stressade igår, vi hade inte koll på att vi skulle vara där kl 7 så det blev super stress. Och sjävklart skulle ju precis allt gå fel.. precis Allt!

När katten kom för att plocka upp mig när vi skulle dra och handla de sista grejerna för kvällen så var vi redan då lite sena på grund av lite händelser vi inte kunnat förutspå, så jag stressar som fan bokstavligt talat så kastar jag ned klänningen, skorna och sminket i en väska och kastar mig ut genom dörren. katten tar mina påsar och väskan och tar ned dem till bilen, jag ska då bara låsa dörren, och nu kommer det mest ironiska av allt..
Jag låsen dörren som vanligt och ska bara känna efter att den är låst, Nu kommer det, tror ni inte att jag lyckas få med mig hela handtaget när jag drar i dörren för att känna att den är låst? Så där står jag med dörrhandtaget i handen och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.. Katten kommer tillbaka upp och försöker hjälpa mig att få fast det igen men skruvarna ville inte riktigt som vi ville.. Som tur är går det att få upp dörren genom att dra up den med nyckeln så jag fick helt enkelt skita i det då, hade verkligen inte tid att stå där och bråka med det då..

Så äntligen är vi påväg mot shoppingen, där gick allt rätt smärtfritt vi hittade allt vi behövde för kvällen, så inget gick fel där


Sen var det dags att köpa med mat hem till Katten så att vi fick något i oss innan festen, blev en påse donkenmat (glammigt va) som vi kastade i oss innan det var dags att hoppa in och ta en dusch och börja med sminket.. allt gick rätt smärtfritt här förutom att jag efter en stunds pillande med lösögonfransarna sket i dem.. dem ville verkligen inte sitta fast bra utan va aningen sneda eller bara fast i ena kanten.. så när jag nästan limmat ihop mitt eget öga gav jag upp.. Lyckades efter det självklart ha sönder det ena paret av mina stumpbyxor hade ju bara två så då var ina reserver borta också (har alltid ett par i väskan när jag är ute ifall olyckan skulle vara framme) men det andra paret höll som tur var hela kvällen.


Kvällen blev efter allt detta iaf väldigt trevlig och som tur var hade Karin en kamera med sig så jag lånar några bilder av henne:

Katten, Karin och Jag



Syggingar



champagne



Karin Jag och Duane



Jag och Katten

Alla bilder är lånade av Karin


Nu är det dags att försöka snygga till sig inför jobbveckan.. suck vill inte att ledigheten ska vara slut, efter att ha jobbat 3 dagar på 2 veckor kommer jag nu de närmaste 2 veckorna jobba 12 dagar, känner mig inte så peppad men det får väl gå ändå!






God morgon

Jag är ofrivilligt vaken tyvärr.. men katten bjöd på ett mess som gjorde att hjärtat speedade upp i typ 180.. så nu kan jag inte somna om...

Men det är nog tur det för det har nyss kommit till min kännedom att tillställningen jag ska på ikväll börjar 7, och inte 10 som jag trodde... Så nu är jag lite stressad, måste ju även inhandla lite saker till ikväll



 

Vi ska rocka stället ikväll älskling


Slut för idag, Tack för idag

Haha kommer ni ihåg när man sa det i skolan, vilken lycka.. ja att få gå hem alltså

Menmen det va länge sen nu..

Tänkte bara glida in och säga gonatt!!

Precis jusst nu:




God natt på er!

Catch me I'm falling

The stars are burning
I hear your voice in my mind
Can't you hear me calling?
My heart is yearning
Like the ocean that is running dry
Catch me I'm falling

It's like the ground is crumbling underneath my feet
Won't you save me?
There's gonna be a monsoon
When you get back to me, oh oh baby

I'm missing you so much
Can't help that I'm in love
A day without you is like a year without rain
I need you by my side
Don't know how I'll survive
A day without you is like a year without rain




Kläderna har kommit =)

Blev hämtad av Katten för en stund sedan Hon är helt klart bäst, ni som tror att ni har den bästa vännen har tyvärr fel för det har jag!

Vi hr iaf avklarat bolagen inför imorgon, skönt, nu är det bara klädångest, skor, lösögonfransar, lite smink och strumpbyxor som måste lösas Men vadå vi har ju hela dagen på oss att ha ångest över det imorgon...

Vi hämtade även ut mitt paket från HM som ni kan se innehållet i nedan i ett inlägg, så nu kom en ny klänning som jag faktiskt skulle kunna ha imorgon..




Ikväll blir det ansiktsmast och totalmakeover inför imorgon så att jag är säker på att se awesomeness ut


Later dude!






Hemma hos J

Nu ligger jag i soffan och kollar på tv och vänar på att J ska komma hem från affären = )

Vi ska snart ställa oss och laga tacos! *mums*

Så nu är jag klar för kvällen :)

Haha jag är så jävla långsam haha på riktigt!! shit..

jaja men nu är jag iaf klar.. fixad och fräsh... och lyckdes precis få klart J's pressent också.. inte alls alltid ute i sista sekunden .. jaja Nu sticker jag !

Hörs kanske lite senare eller imorgon !




Känns som att det va en bra idé att börja blogga igen!

Känns som att ni kommer tillbaka!

Kanske inte så mycket att skyta med nu men jag är glad att mina gamla läsare kanske är påväg tillbaka!

Nu är det stress! ville bara lägga upp den innan !






Wow, va många ni har blivit = )

Oj va kul att så många hittat hit! Och jag blir så glad av era komentarer Tack Ska sätta mig och svara på dem nu


Sen ska jag snart börja göa mig iording för dejten med J (är löjligt nervös.. vi har ju haft ett av och på förhållande i över 6 år nu.. börjar jag kanske bli förälskad igen) Vad ska jag ha på mig.. Måste verkligen se awesome ut men fortfarande avslappnad. Måste även hinna fixa till hans pressent innan jag åker! shit vad mycket dt blev att göra nu!

Och jag är ju så jävla kass att jag inte köpt en västa till datrn ännu.. hur ska jag då kunna få med mig den hem till J... suck, jag är så orutinerad..

Hörs snart


Känner mig som en ny människa!

En lång dusch är verkligen underskattat! Så.Jävla.Skönt! Nu är jag en ny människa!

En sak som jag tänkt fråga er är: om men som jag har tunt och larvigt hår, vilket är det bästa sättet att sätta in löshår på? microringar? vax? sy?... jag har verkligen 0-koll! och vill ju inte att allt mitt hår ska följa med ur när jag väl tar ut det!

Jusst nu ligger jag i sägen iklädd en mjukisdress jag fick av J en gång i tiden.. tuggar lite chips (ja nyårslöftet om att bli nyttig och tappa några kilo sprack redan den 6:e januari) och dricker lite cola.. kolar även på några gamla avsnitt av Glamourama, skulle dem inte göra en ny säsong med dem? Det tycker jag dem borde göra iaf, tjejerna är ju hur grymma som helst!

Ligger även och funderar på vad jag ska ha på mig imrgon.. både på mötet med fotografen men mest inför bio och middags dejten med J, måste se awesome ut! Får helt enkelt ta tag  kläderna för första delen av dagen nu, och sen sova på saken gällande dejt-kläderna

God natt mina vänner!
Hörs imorgon.. ska försöka hinna med en dagensbild innan jag stiker iväg på morgondagens bravader!


Just nu

Nu har min andra halva åkt ifrån mig, buhu Haha vi har legat och nördat oss med varsin laptop i knät och bloggat och utforskat nätet  *muppar*

Men det är nog dags för mig och gå in i duschen och fräsha till mig och sen sova! För imorgon ska vi träffa en fotograf för ett litet projekt vi ska jobba med ett tag framöver, kan inte säga vad än men häng kvar här så får ni snart veta  Ska iaf bli väldigt spännane!


Så nu är det dags att hoppa in i duschen !



Klännings akuten !!! Hjälp

Nr 1:   Nr 2:   Nr 3:  
Nr 4:   Nr 5:  


Nr 6:   Nr 7:   Nr 8:

Hjälp mig välja klänning till lördag !

Tack

Hallå mina vänner

Då är det onsdag och första dagen på ledigheten  Hur har ni haft det idag?

Kvällen ska spenderas med min älsklings katt och det blir massa onsdagsmys
Vad ska ni göra ikväll?

Jag ska ta tag i klänningsfrågan om en liten stund och jag hoppas verkligen att ni tittar in och hjälper mig med det lite senare! *snälla* så slipper jag ha ångest






yeeees

Den passade! men är fortfarande osäker på om det är den som gäller.. beror på vas min katt bestämmer sig för att ta på sig och som vi vet kan det ta tid!

ojoj vad jobbigt det ska va, kanske får lägga upp bilder på mig i de olika klänningarna och låta er hjälpa mig att välja?.. kanske skulle va något.. då har jag något att göra imorgon iaf Så får det bli.. fram med kameran och alla klänningar imorgon! Bra då kan jag sluta ha ångest och lämna beslutet till er

Som tidigare utlovat så kommer mitt veckoplanering här:


Ganska så händelselös vecka men så är det, jag är ledig!


Nu börjar det bli dags att slå på en rulle och krypa ihop känner jag, bara för att man är ledig imorgon måste man ju inte va vaken hela natten.. Eller?




Har sjuk ångest

Ska ut och fira en vän på lördag (25års fest, och nej inte J's) och har ingen anin om vad jag ska ha på mig.... ågeten är total.. och jag skojjar inte.
Känns som jag nyligen använt alla mina fina klänningar med detta gäng ch det känns as trist att komma med samma igen liksom..

funderar på att ta en svrt skinklänning och dra och handla lite smycken och poppa upp den med .. vad tror ni?

Måste nog ta reda på om jag kan ha den eller inte, kanske är för liten då blir jag inte glag... återkommer m en stund med status på klänningen!

puss sålänge


Denna skulle gärna få flytta in hos mig!


Jag gillar verkligen päls trenden och tror den lär häga med ett tag till !



Dags för hemgång :)

Nu är det dags att dra sig hemåt och be till alla gudar att tågen går.. jag pallar verkligen inte att stå och frysa rumpan av mig... Och så har jag ju en middag och något glas vin som väntar på mig därhemma.. haha stackars familjen kommer ju dö av hunger innan jag kommer hem..



Men jag kan inte säga det för många gånger, Ledighet är så välkommet!!

Jag hoppas att ni alla haft en bra Tisdag! och att ni också har lite ledighet att se fram emot så ni kan va lite pepp som jag :)

Nu sticker jag, Hej Hej!


Typ Fredag

jävla skönt att vara ledig imorgon = ) Me Like!

Kvällen ska spenderas med familjen och god mat, vi ska nämligen äta raclette idag = ) det är såå mysigt att sitta och plocka och grilla vad man än känner för, men sedan är det mysigt att det faktiskt tar lite tid att äta så att alla sitter kvar vid bordet längre och pratar : )

Nu är det snart dags för lunch, och jag har ingen aning om vad jag ska äta.. Har ju lovat mig själv att snart komma i dem där jeansen igen så det blir väl ett salladsblad eller nått... Suck, samma sak varje år.. efter jul och nyår är det bara att bita i det sura äpplet och se till att komma i kläderna igen.. Kanske (hämska tanke) måste börja träna..

Ska försöka få upp en dagens-bild och min veckoplanering när jag kommer hem = )


Hej sålänge!


Godnatt kära vänner

Nu är det hög tid för mig att lägga mig och invänta John Blund



Påväg hem till mig



"Torsdag"

Imorgon är det Fredag (för mig.. 5dagars helg, inte illa planerat. Jobbar hela 3 dagar på 2 veckor nu, Så.Jävla.Skönt)

Nu ska jg dricka lite kaffe med mamma

Återkommer med lite nätshopping jag ägnat kvällen åt!


Nej men om man kanske skulle ta och sova kanske?

Det är faktiskt en dag imorgon också som mamma brukar sägaså det är väl bäst man lyder och tar sig i kragen och knyter sig..

Även om det inte känns speciellt lockande efter denna långa ledighet.. men det är ju som sagt bara måndag tisdag så man skulle kunna säga att det typ är torsdag imorgon och då är ju nästan hela veckan gjord.. eller?

Nej nu svamlar jag bara bäst att bara ta en sista cigg och slå på en film och försöka sova..

Godnatt kära vänner!

Jag känner på mig att 2011 kommer bli ett fantastiskt år! som sagt, nytt år = nya möjligheter!







ny dator nytt år nya möjligheter

Idag har jag äntligen fått ändan ur och köpt en laptop jag är toknöjd! Så nu kan jag äntöigen ta tag i detta på riktigt! Mer bloggande ska det bli!

Blev även lite kläder och ett par nya skor mycket nöjd med denna dag

nu ska jag hoppa in i en dusch.. måste ju tänka på att man ska jobba två hela dagar denna veckan!

Och får även passa på att önska J grattis på 25års dagen


hörs efter duschen


Min dator är död :(

FAAAAAN min dator är död.... så därför händer det inte så mycket på  bloggen tyvärr... måste lösa det,...