Efter en långhelg

Nu är det Söndagnatt igen Känner mig inte pepp på jobb nu alls faktiskt!

Men helgen har varit mycket bra med trevliga kvällar med mycket vänner Så på så sätt är jag helnöjd men den kunde ha varit lite längre!

Imorgon väntar ett hästpass på jobbet det vill säga 8-20, kan bli kul! Det som känns skönt dock är ju att jag är ledig på lördag så det är väl okej att jobba lite extra innan det när jag ändå slipper lördagen denna veckan.

Så denna veckan kommer präglas av ett villt slit och många extra timmar på jobbet.. det kommer iaf bli bra när lönen kommer!  

Så nu är det väl dags att sova så att man orkar med jobbet imorgon men innan dess bjuder jag på en bild från igår innan jag gick ut.

Godnatt mina väner
Ledig helg

Nu är det ledig helg igen = ) färrans!

Idag har jag varit med min lillebror och fixat hans första tatuering Den blev jätte fin, och jag blev jävligt avundsjuk.. måste skissa upp nått till mig nu också !

Sen blev det en snabb visit på bolaget så att man är förberädd för kvällen om nu nått kul skulle hända.. det vet man ju aldrig dock.. Sitter hemm med en grym huvudvärk.
Men lite sygen på party är man ju så det är väl dags att börja styra kvällen.

Hoppas alla får en fantastisk fredagkväll 

 


Hallå Hallå

Oj nu var det länge sedan jag var inne igen.. hm, men har inte så mycket spännande i mitt liv som jag kan skriva om i bloggen tyvärr.
Igår blev jag risig när jag var på jobbet så har legat i feber hela dagen och har den fortfarande så verkar inte bli nått jobb imorgon heller men det är klart det är ju dumt att utmana sin själv att komma tillbaka för tidigt, då lir man ju oftast sjuk igen.
Idag har jag istället legat och sovit typ hela dagen och kvällen, funderat på varför jag aldrig köpte en One Piece (hade varit guld idag) och kollat lite efter lägenheter. Varför ska det vara så svårt att få tag i en lägenhet? Vill ju inte flytta jätte långt från stan!
Så vad har jag hunnit med under tiden jag varit borta härifrån?
hm..
Jag har blivit steget blondare igen


Köpt massa nytt smink också (smink är verkligen mitt liv typ ) som jag tänkte visa vid ett senare tillfälle.

nu är det dags för den sista ciggen och sedan sova igen ( har varit vaken i kanske max 6 timmar totalt idg.. OMG vad jag hatar att va sjuk.. man fåringet gjort.)