Självklart inte

Hittade självklart inte sladden till kameran, suck :P Så får röja ikväll och se till att hitta den!

Är på jobbet igen, till 20:00 idag också.... Men det är sista dagen jag behöver jobba på sent, imorgon är det bara till 18 och på lördag slutar jag 16 så det känns helt ok. Och sen är jag ledig en hel dag :)
Händer det nått kul i helgen folket?

Till kvällen blir det nog middag hemma hos J igen, så försöker sticka hem innan och hitta sladden lite snabbt.
Vad vi hittar på får vi se ikväll, blir kanske att sitta och nörda oss vid varsin dator i vanlig ordning :P

Nu är det snart lunch igen och jag glömde som vanligt mathlådan hemma, ingen ordning!
Så nu är jag helt planlös och måste hitta på nått att äta. Kanske en sushi skulle sitta fint? det var faktiskt länge sen! Så får det bli. Jag har en plan!

Not. detta inlägg skulle publiserats 14:55, men tydligen inte..

Bara en timma kvar :)

Sen ska jag iofs till ICA och handla och sen hem och städa och laga mat till mig och J  :P  Tänkte faktiskt låna detta recept från Kim ikväll :) Blir lite roligare. Jätte bra blogg att kolla in om du behöver insperation till middagen!

Sen tänkte jag faktiskt ta atg i det där med att få över alla bilder från kameran till datorn så att det kan komma in lite bilder här i bloggen ikväll :) så titta in här lite senare för ett kul bildregn!

Har ni några kul plander ikväll?

14:47

Sitter och klickar runt på nätet mellan bloggar och nyheter, har inte så mycket att göra idag tyvärr. Dagar som denna går så långsamt. Måste hitta på ett sätt att få denna dag att gå fortare.
Känner mig helt handikappad utan min mobil. Hur klarade sig folk innan mobilernas tid? Det värsta är att jag har två ladare och ingen av dem är hemma hos mig. Ibland blir jag trött på mig själv.

Har precis skrivit min strategi som jag ska följa här på jobbet denna månad, varför är jag så bra på att ha en strategi när det gäller jobbet?  Jag måste se till att skriva en strategi för mitt liv, mina mål och hur jag tänker ta mig dit! Det ska bli en utmaning för att par kvällar här framöver.
Men det blir ju i alla fall ett steg mot den framtid jag strävar efter.

Nu är det äntligen dags för lunch om en stund och idag blir det pyttipanna. Och sedan jobb fram till 20:00 ikväll igen.

Pratat med J nu iaf så jag drar dit efter jobbet och äter och sen får vi se om jag pallar gå hem eller om jag stannar. Hur som kan jag iaf ladda luren :D.

Simma lugnt!

/Therése

ahhhh Galen!!

Fan fan fan att jag glömde min dator hos J OCH min laddare, *suck* så igår satt jag hemma utan mobil och dator, helt sjukt tråkigt. Tur att det var american pie beta house på tv iaf :P
Men men nu är jag ju på kontoret igen så kan komma in här nu :)

Jag glömde nog att berätta att jag igår satt och nätshoppade lite på jobbet och tänkte att det är dags att testa den nya hårtrenden Macadamia Natural Oil. Det ska tydligen göra underverk för håret och mitt är så trött och slitet att det är dags för underverk. Köpte Macadamia Natural Oil Salon Intro Box där det följer med en av varje i lite oliga storlekar men så att man får testa allt och se om det är nått att ha. Är det det så är det ju bara att beställa de produkterna som man gillade.
Dem var sjukt snabba också, paketet skickades samma dag :) bra service hos eleven.se!
Skriver självklart ett inlägg om produkterna sen också :))
Kanske blir bra som pressenter sen :)


Ikväll måste jag hem till J får se om jag stannar över eller inte måste iaf hämta grejer. Lär ju äta där iaf. Så tråkigt att äta själv. Måste hitta kabeln till min kamera också!! orkar inte att min blogg ser ut som en wall of text :O inga nya bilder alls, inte inte bra. Ett stort steg framåt är iaf att jag nu alltid har med mig kameran , innan låg den ju bara i hemma och dammade på en hylla. Så om jag hittar den ikväll så blir det lite roligare att titta in här sen.

Hörs lite senare !

/Therése


Måndag 14:50

Oj oj redan måndag igen, min helg gick för fort! ge mig helg igen! Har så mycket som jag inte hunnit göra!

Men men hur mycket man än önskar att dygnet hade 10 extra timmar kommer det inte att ske så det är väl bara att bita ihop och lösa så mycket som möjligt på sin "fritid".
Ush va på fruktansvärt dåligt humör imorse och inte blev det bättre när J bara kollar upp ser att det regnar och konstaterar att han jobbar hemifrån idag. Vissa har det bra. Själv fick jag springa hem till mig i regnet byta skor och hämta en jacka eftersom jag var dyngsur redan efter 5 min.
Men men nu är det fint väder igen så nu är humöret bättre också, är ju så kraftansträngande att vara sur/på dåligt humör så lika bra att borsta av sig det och blicka framåt!


Nu sitter jag på jobbet igen och har snart lunch. Det har ju slutat att regna nu så kanske blir en lite promenad så att man får röra på sig lite, kontorsråtta som man är.

Idag är det jobb till 20:00 som gäller.


Hoppas ni haft en fantastisk start på veckan!

/Therése
Onsdag 12:30

Hej :)
Nu är det onsdag och imrgon är sista arbetsdagen denna vecka, hur skönt?
Mycket!

Nu är det snart dags för lunch och idag går jag ut och äter med några kollegor, det är så skönt att komma bort från kontoret en stund. Sen är det jobb som gäller fram till kl 18.
Ikväll ska jag nog försöka börja fixa en ny design hit till bloggen, börjar bli så trött på denna och bilden är ju inte dirrekt ny :P
Så nu får vi ändra på det och fixa en ny!


Vad har ni för er denna onsdag?

//Therése


Yves Rochers

Idag kom jag ihåg att anmäla mig som testperson för Yves Rochers och testa deras smink och hudvårsdsprodukter. Hur nice skulle inte det vara? Jag som är galen i smink skulle en gång i månaden få hem ett paket med smink att testa och blogga om. Rena drömmen!
Nu får vi bara hoppas att jag blir utvald :)

//Therése