knarka vitaminer

Asså nu får min förkylning ta och ge sig.. har vilat hela helgen med vitamingen tagit långa varma bad och sovit i typ 12 timmar varje dag, v a d   k r ä v s   a v   m i g  ?
kom precis hem från coop, natha skulle hanla lite små saker och nått till hennes S gullit det där, * a v u n d s j u k *
nu ska jag snart äta och sen ska jag väl bädda ner mig igen och sova så att jag är pigg och förhoppningsvis frisk till imorgon så att man kan komma till jobbet utan att smitta ner alla igen, skulle ju va rätt snyggt.
fick tag i J också för typ en timme sen, han hade sovit till kl 6 !?! haha stackarn mådde ju inte så bra efter igår så det kanske va bra att jag inte va med.. eller iaf skönt för mig. men han får väl skylla sig själv om han mår kasst idag.


s k a   f ö r s ö k a   b l i   m ä n n i s k a   n u   . . .


Vill du ha mer läsare på din sida ?
följ länken !
http://www.viraltrafik.se/?tratten

söndag ...

ja nu var det söndag igen, och jag har inte gjort ett skit i helgen.. bara varit hemma för att försöka bli av med den förbannade förkylningen.. nån som vet nått som funkar ?
annars köpte mamma lite kläder till mig för att pigga upp mig lite =) funkar alltid.. och lite små plock grejer så att jag kan ha en spa dag nu. kanske hjälper mot förkylningen också. så det är väl vad jag ska syssla med idag tror jag.
Skönt att alla<3dag är över iaf !


Love IT

 

alla hjärtans dag = Ångest

Är det bara jag som inte diggar alla hjärtans dag eller?
får alltid massa ångest denna dag, när man ser alla lyckliga par gå ut och göra saker med varandra.
är det inte lite på tvingat jusst denna dag?
eller så är det kanske bara så att jag inte firar med någon..
nä fy... jag går i ide och vaknar imorgon!Sjuk och photoshop lek

Fy vad jag hatar vintern .. och att va förkyld. Idag har jag varit hemma hela dagen förutom att jag va nere i rotebro hallen och kollade på när Jeppe lirade bandy.
annars har jag inte rört mig många knop.

Igår va jag ute med jobbet och spelade bowling och drack öl.. kan ju säga att jag inte är sådär as bra på bowling men jävlar va kul det är.

satt och lekte lite i photoshop ikväll , älskar det programmet.. kan göra vilken bild som helst snygg :)

  

nu ska jag sova så jag hinner bli av med den förbannade förkylníngen till måndag och kanske hinna träffa J imorgon .

så god natt på er <3

lördag

JA nu är det lördag igen, och vad har jag gjort idag då ?
jo jag har jobbat lite i några timmar, va väl inte riktigt en bra prestation men jag försökte iaf mitt bästa för att få åka båt senare med jobbet, sen va det full fart hem för att hinna hem till middagen med kussarna. trevligt trevigt.
Men nu är jag tyvärr as trött så det blir ingen vild lördagsaktivitet denna dag, kanske nästa helg. 

Imorgon ska jag försöka träffa J om han har tid med mig. Har ju inte varit så på hela veckan, vet inte riktigt hur jag ska tackla detta, inte så kul att träffa killen en gång i veckan. men men får väl prata med honnom om det imorgon då istället för att klaga i bloggen.

Får ju inte tag i honnom nu, tror han är ute ikväll igen ( 4 gången denna vecka ) inte för att jag klagar och aldrig är ute själv. men måste det alltid vara bro's before hoes ? jag menar vi är ju ändå inte 17 längre . . .

jaja nån gång ska det väl va min tur också hoppas jag = )
Inga sura miner tills dess.