Snart lunch

Nu är det snart dags för lunch närmare bestämt om en kvart = ) vad ska man äta idag ?


Julstress

Oj oj OJ! idag blir de stressigt.. först nu ska jag jobba mellan 8 och 17.. och tiden går jätte långsamt idag.

Sen är det dags för det sista julklapps rycket.. uch.. Idag är ingen bra dag för att trängas med 100000000 människor som har dålig framförhållning (precis som jag). Men men jag har kvar brorsan, mormor och Katten typ.. Det är väl det, förutom Den till J men den är ju en blandad julis och 25års pressent, det kan bli dyrt det här.

Men man får ju lön idag så det ska väl inte va något problem hoppas jag...

Och jag måste bara få skriva ned mitt hat mot SL...
Igår när jag skulle hem från jobbet var kl 18.20 när jag kommer till tåget, Jag ser då att det ät stora förseningar men att det ska komma ett tåg 18.22 och 18.27 samt 18.40 någonting.. men kommer det något tåg? NEJ och när väl ett av dessa tåg kommer (de andra gick tydligen upp i rök, förstår inte varför de skyltar med tåg de vet inte kommer komma?Är det för att det vill lura folk till att inte åka Taxi och krava pengar för det?) så är det så fullt så jag inte kommer på.. suck kollar när nästa tåg kommer.. då kommer det 19.23 helt plötsligt.. Tänkte bara fan heller att jag står i typ en timme och väntar på ett tåg som kanske inte kommer.. så tänkte först taxi, insåg snabbt att det inte kommer gå, så jag går till bussen och står och väntar på den i typ en kvart (kändes som ett år MINST) Men sedan gick det ju bra, fick ju sitta på en buss ett tag iaf. Klev av bussen för att ställa mig och vänta på nästa buss i typ en kvart (S.U.C.K), och nu kommer det värsta, När denna buss väl kommer och jag satt mig på den så är det så kallt på bussen att dte kommer rörk ur munnen när man andas PÅRIKTIGT? Svaret kom: Tyvärr är värmen trasig på denna buss då den är så gammal men den tar oss ju framår iaf,hehe... HEHE?!? jag fryser ihjäl här!! Sen när jag väl kom hem var jag som en istapp.. kunde knappt röra mig på ett bra tag, låg i soffan i en filt och skakade som ett asplöv.. Alltså jag förstår inte varför det ska va så jävla svårt??? den hade ju ett ypperligt bra år att öva på förra året.. Och nu idag går det som söndagstrafik, dagen innan julafton BRA JOBBAT!!


Så nu har jag fårr utlopp för mina agg.. tänkte gå på en liten rast nu så jag får en cigg i mig så kanske jag blir lugnare!

Och idag åker min Katt ifrån mig i en vecka.. hur sk ajag klara mig utan min andra halva? Kommer bli tungt!!

XO

Therése

 


God natt !

Ska upp om 5 och en halv timme Freakin' Woop!

Bjuder på en bild på mig från min fantastiska tid på Cypern









svarar på komentarer = )

Hallå på er
Nu sitter jag och svarar på alla söta komentarar jag fått! Va fina ni är

Ska snart sätta mig med en kaffe och mysa med mamma!

Hoppas allt är bra med er denna måndagkväll !

Jason Derulo "Ridin' Solo"




1 timme kvar till hemgång!

Så nu är det en timme kvar tills det är dags att ta sig hem = )
börjar känna mig febrig igen och det är inte läge för det nu så det blir väl att ta sig hem och sova på en gång så man är pigg och kry imorgon igen! *hoppas* Annars blir det väl till att knapra en och annan Ipren så blir det nog bra! för kul att ligga med feber när man äntligen får lite ledighet!

Jaja nog om det, blir med bloggande är jag kommer hem!

XO
Therése






Måndagmorgon

Då var det måndag igen och jag sitter som vanligt på jobbet, börjar känna mig lite stressad inför julen nu.. har fortfarande en hel del klappar att inhandla nu i sista sekund (kommer bli på torsdag efter jobbet) , så jävla bra planerat. Jag i ett nötskal. På torsdag ska jag även hörsöka hinna med en tradition som ger mig många vuxenpoäng, jag ska spela Bingolotto med ett gäng på deras uppesittarkväll.. ganska kul om man bara spelar en gång per år faktiskt!

En annan inte så kul grej var att jag gick upp extra tidigt idag för att ta ett tåg som går en hlavtimme tidigare än det jag brukar ta för att inte komma sent till jobbet, och bara därför gick tåger som en jävla klocka. preces i tid. inga problem. Suck... Men men behövde ju inte stressa iaf... Men frågan är ju varför SL kommit fram till att det är en jättebra idé att ställa in alla extra tåg som annars går.. Mycket bra.. Nu på vintern behöver man ju nästan inte tänka på vilken tid tågen ska gå, det är bara att göra sig färdig för daget och ta sig till tåget och ta första bästa som kommer och som du kommer på. Känns ju sådär..

Nu är det dags för möte och min förmiddags cigg! 

Hoppas ni haft en bra start på måndagen!

 


Årets julgran



Här har vi årest julgran







Jag är inte amputerad längre = )

Naglarna är gjorda av Katten! check out hennes blogg HÄR

Eller om du vill ha lika snygga naglar som jag så boka tid hos henne HÄR






 

Älskar mina Bling naglar

 





Nageldags

Så nu ska jag äntligen sticka iväg om fixa mina naglar
Återkommer med resultatet som vi alla vet kommer bli fantastiskt!

Tänkte även att jag skulle visa upp ett par super snygga nya ögonskuggor som jag inhandlat efter att jag var på sminkkursen som jag fick av mamma

Båda skuggorna är från Mist Stockholm

Denna heter Indian River

Denna heter Paris

Båda är jättebra skuggor att göra sotningar med!

Annars vill jag bara önska er alla en trevlig 4:e advent !








Dåligt med tid och en trasig nagel...

Hej på er Saknat mig?

Shit har haft sjukt dåligt med tid för detta nu ett tag Men ska försöka ändra på det nu, får helt enkelt jobba lite mindre!

Idag har vi iaf klätt granen och nu står pappa och bakar lussekatter så nu är julstämningen total här
Måste ladda batteriet i kameran så att jag kan ta lite kort!

Men jag kan ju visa vad jag lyckades med i fredag på julfesten :


Faaaaan! Känner mig helt amputerad! Men som tur är så är Katten underbar så vi ska nog fixa titt detta ikväll!






Missade ju denna







trög på att blogga

Oj, nu var det länge sedan jag va inne och skrev! =/ men jag har helt enkelt inte haft tid för det , inte varit hemma så mycket heller.. men ikväll ska jag iaf hem och då ska jag försöka få ihop ett par inlägg med lite bilder från den senaste tiden.


Hahah måste ju fixa min adventsljusstake också haha kan ju inte missa att tända ett ljus!


Nu sittar jag iaf på jobbet (igen) kommer spendera typ hela veckan här, måndag till lördag Woop!
Men det vankas trevligheter till helgen iaf! Julfest med jobbet på fredag och bakismys med min älsklings katt på lördag kväll, Hon är även bara så alla vet den underbaraste människan på jorden! Hon har erbjudit sig att hämta mig från julfesten på fredag  me LOVE her!




17:23

Ändrade kvällsplaner.. Det blir en snabb sväng till centrum och sedan mddag med J, mys. Men han är nog rätt trött idag skulle jag tro.. Men det blir säkert en mysig film och middag = ) filmtips?
Nu är det typ en halvtimme tills jag får gå hem! Woop! Men eftersom jag ska till J nu ikväll så är risken ganska stor att jag inte bloggar nå mer idag tyvärr :(. Men får ta igen det imorgon!

Har ni en bra Tisdag?

7/12 09:13

Nu sitter jag återigen på jobbet.. Efter idag har jag iaf gjort halva veckan vilket är skönt! Jag lever för 3-dagars helgen.
Idag känner jag att jag hade behöft sova ett par timmar mer! Usha mig va trötta jag är! Men kanske inget mot dem som suttit hela natten och spelat nya WOW som släpptes inatt.. Varför jag vet detta....? Jo J har nämligen spenderat hela natten vid datorn.. lär va rätt mosig på jobbet idag :P Och även min Bror har spelat en hel del.. Men vad jag hörde gick det inte spec bra när alla skulle in samtidigt, tydligen blev det total krash på alla servrar.. Rätt dåligt faktiskt.. dem vet väl hur många det är som kommer sitta där men nyinköpta spel.. Jag hade blivit lack som fan.. det är ju inga billiga spel eftersom du måste betala varje månad (?) tror jag.. 

Jaja nog om det...  Min morgon började faktiskt relativt bra, förutom då att SL ställer in de extra tågen varje morgon så att man måste stå och trängas med alla andra som ska in mot stan.. *S.U.C.K* hur svårt kan det vara att få det att funka? Men som tur va så va Bussen lite sen så att jag hann med den iaf så allt löste sig iaf och jag hann köpa min latte innan jobbet = )..

Idag har jag på mig den nya vita tröjan som det finns bild på längre ned! Jätteskön, fixar en dagensbild när jag kommer hem! Mycket nöjd med mitt inköp! 


Idag ska jag träffa Katten tror jag, saknar min andra halva! Får se vad vi kan tänkas hitta på för spännande äventyr = )


XO
Therése


2:a advent

Nu har jag målat klart för idag, men gud va kul det är varför tog det mig så här lång tid att köpa grejer? Oförståeligt. . .

Men det kanske är tur att det jag målat nu måste torka, annars hade jag nog suttit hela natten... men icke nu ska jag lägga in lite nya låtar på mobilen och sen gå och göra mig iordning för min dejt med kudden!

Hoppas alla haft en bra 2:a advent!






Det tar sig

 

Uppdatering:

 

ingen katastrof ännu

 


Här ska målas!

Tjena folket!
Idag fick jag ett infall.. åkte en sväng med Natha och Jessica för lunch (sushi) och hamnade även inne på clas ohlson, Fick syn på detta:

och tänkte: Jag ska måla en tavla.. såg mig själv iklädd stor vit målarrock och basker i en mörk atelje men ett glas rödin 
Så nu ska jag ge mig på det, utan atelje basker målarrock och rödvin iofs
Slänger upp lite bilder snart!

Hann med lite shopping också

Vit stor mysig tröja

Vita långa benvärmare och mörkbruna strumpbyxor



Hoppas ni haft en bra helg!








Kvällens

Såhär ser jag ut just nu


Hoppas ni får en trevlig lördagkväll!







Freeeeeedag

Oj Oj OJ.. idag är det Freeeeeedag... haha så jävla taggd! Tyvärr jobbar jag ju även imorgon 9-16 :/

Ikväll ska jag på någon tillstälning med Katten = ) ska nog ha den nya svarta kjolen som ni kan se i ett inlägg nedan! men vet inte riktigt vad jag ska ha till? tror ni vitt blir lite tråkigt till? ser man ut som en servitris?
Kanske färg blir bätter? Ångest!!!
Tycker det är as jobbigt att sitta på jobbet och försöka komma på vad man ska ha på sig, han ganska mycket tid när jag kommer hem så ska nog hinna ha ångest då.

Ska även försöka slänga upp bilder på vad jag sedan bestämt mig för att ha på mig ikväll, och självklart kommer det upp lite bilder från kvällen vid ett senare tillfälle (imorgon)

Det är rätt kul nästan att jag alltid har med mig kameran men kommer jag ihåg att ta några kort? Nej.. Så jävla nödvändigt att ha med sig den då!

Sedan har jag ytterligare att problem som jag tänkte att ni skulle få hjälpa mig med:
Vad köper man till en kille som fyller 25år? någon som har ett bra tips? vi har kännt varandra väldigt länge så det måste va något specielt! funderade på en weekend någonstans, kan det vara en bra idé tror ni?


XO
Therese

Torsdag natt

Är inte spec trött men det känns ändå som att det är dags att börja göra ordning håret som står åt alla håll och börja röra sig mot sängen.. Imorgon är det jobb 11-18 som gäller







Ny Kategori

Nu är den nya kategorin uppe och här har ni lite smakprov på hur snyggt det blir när man går till Katten och fixar naglarna!

Fransk med svart och rosa marmorering snyggt! 

Svart fransk med guldglitter och en stenar för att passa till klockan


Röd fransk med svarta detaljer och stenar

Vit Fransk med Paljetter

Svart fransk på diagonalen med silverglitter, dessa naglar har jag nu



Tyvärr har jag inga bra bilder på alla naglar jag haft, hade flames som va as balla men hittar ingen bild på dem så nu får jag bli bra på att ta bilder!

Jag kommer fylla på denna kategori varje gång vi fixar nya naglar!










Hemgång

Nu är det hemgång om 20min = )

Mycket förändringar på jobbet idag, men allt till det bättre tror jag. Den som lever får se, då allt kommer ske efter nyår.

Ska åka till Kattens jobb nu när jag slutar då hon är världens underbaraste och erbjuder att jag ska få åka me henne hem <3

Hörs senare !

XO




Vimsig!

Sitter uch poppar Like A G6 i örat och funderar på vad jag ska äta till lunch.. efter typ 20 minuter av funderande kommer jag på följande... Jag har matlåda med mig idag!

Märks det hur ofta jag har det?..
Haha hade varit kul om jag glömt den och gått iväg för att köpa mat iaf, snopet när man kommer på det!

Måste försöka bli bättre på det, man sparar ju sjukt med pengar på det. Idag består lunchen av flygande jacob, där jag dock har petat bort bananena och nötterna.. men det är väl typ samma sak iaf.

Nu spriger jag snart iväg på lunch..

XO
Therése


Dåligt med tid

Jag har för lite tid, önskar att dygnet hade fler timmar! Jag hinner inte med bloggen så mycket som jag skulle önska.

Men ikväll har har hitills inget planerat så jag ska se till att ta mig tid för detta.

Just nu sitter jag på jobbet igen (11-20 dag) och försöker få i mig lite "frukost", en Naturdiet Smoothie peach&mango och en Stor latte.

Va sjukt trött imorse så jag gick upp för sent vilket resulterade i superstress till jobbet.. Ingen bra start på dagen, men som tur va hade SL tagit sig i kragen och tågen gick i tid. När jag väl kommit av tåget så ser jag dock bussen åka från stationen, fattar inte hur man kan ha en tidtabell där bussen går samtidigt som tåget kommer in på statioen.. bör den inte gå när folk hunnit upp från tåget? Fick ta en annan buss som ger sina passagerare en skön Site-Seeing och stannar på typ varje hållplats. Tyvärr blev det en lite längre rutt då chauffören lyckades köra fel... stress Stress STRESS.. men men tror jag lyckades komma i tid iaf.
Men känner inte ni också att nästan hela dagen blir förstörd när man måste stressa på morgonen?

XO

 




1:a December

Idag är det första december, Är det någon som kollat på årets julkalender? Jag hade sovmorgon idag så jag missade faktiskt att gå upp tyvärr. Och om jag ska vara riktigt ärlig har jag inte koll på vad det är för julkalender iår... Dåligt!

Idag vet jag faktidkt inte vad jag ska göra.. jobbar 11-20 idag (skönt att jag tänkte efter och inte sa jag till att jobba 8-20 även idag) så jag vet faktiskt inte om det är så mycket lajbans som händer ikväll.. det är ju det som är problemet med att jobba dessa tider. Men det är ju lill-lördag idag så kanske går ut på ett glas efter jobbet, folk brukar ju i regel vara ute lite senare på onsdagar så jag kanske hinner ut innan alla går hem för en gång skull =P

Ska senare ikväll starta upp en ny kategori här på bloggen, Nämligen...  *trumvirvel*   Naglar!!
Ska börja ta kort på alla naglar som Katten gör på mig och lägga upp dem här! Jag har en hel del bilder på mina lite speciella naglar jag haft genom tiderna (har nästan aldrig vanlig fransk, tröttnar så snabbt på det.. skönt för Katten också att få spexa till det lite) så jag lägger upp dem alla här senare ikväll = )

Just nu sitter jag och smuttar på en Nutrilett Hunger Control med jurdgubbsmak till frukost, gott faktiskt.

Ska även julpynta lite i mitt rum också och städa, det ser ut som skit! Fattar inte att jag inte kan få in alla kläder i garderoben.. behöver en större!

30min till lunch nu.. vad ska jag äta? Tips??

Hörs senare !

XO
Therése