INTE OKEJ

Länk till aftonbladet

2010-02-21

Hallå bloggen.. Söndag igen!
Idag har varit hos fina Catha och fixat naglarna.. tog inspiration från min klocka och gjorde matchande naglar
Så här ser dom ut
(bilden gör dom inte riktigt rättvisa men)

Nu ska jag krypa ner under en filt och mysa till någon bra film... Går in i en kortvecka nu bara 4 dar.. dock 10-timmars dagar, så det är nog dags att fundera på att sova snart. Datoralarmet dundrar igång kl 6 imorgon
Så vi hörs imorgonHoroskop 15/2


Nya skor = )

Nu ska ni få se mina nya skor.. är en riktig shoe-holic kan inte få nog!


tyckte de va riktigt snygga! tyvärr kunde jag inte använda dem på festen igår eftersom det är så mycket snö ute.. kanske inte riktigt vinterskor.. men blir skitsnyggt till sommarn eller en utekväll då man slipper all snö..

Nästa vecka går jag in i en långvecka igen.. vilket betyder att jag bara är ledig på söndag det känns lite jobbigt faktiskt.. men det är helt okej när man tänker att jag har löningshelgen ledig och att jag snart har semester ! en vecka då jag ska åka bräda med la familia! Ska bli super mysigt att bara ta det lugnt äta och dricka gott och basta.. det har jag längtat efter denna vinter.. varför har jag ingen bastu hemma?

Jaja nu ska jag gå och begrava mig under täcket och kolla på en film eller läsa lite innan jag somnar.. ska försöka sova tidigt så att sovmorgonen verkligen blir en sovmorgon!
Hospskop för 14/2


valentine's day

Ja då var det alla hjärtand dag igen...
S å   v a d   g ö r   a l l a   f ö r   m y s i g t   i d a g  ?
Själv har jag legat hemma och varit bakis hela dagen efter gårdagens bravader trevligt var det iaf, och även fast jag inte blev så jätte onykter så blev jag tokbakis iaf. Så nu har den vanligen söndagsångesten blivit ersatt med
Jag-är-bakis-och-sitter-hemma-själv-på-alla hjärtans dag-ångest....
villket inte känns helt ok kan jag säga.
Nu ska jag ta mig i kragen och hoppa in i en dusch.. tänkte slänga upp en blid på mina nya skor jag köpte igår sen, skitsnygga men kunde tyvärr inte använda dom pga all snö...

Bild från igår, partypinglor = )


Horoskop

hej hej hallå bloggen

Nu var det läge sedan sist igen. Måste försöka bli bättre på det här!
so what's new..?
hm.. inte mycket tydligen.. her precis tagit mig igenom en 6-dagars vecka på jobbet.. vilket gör att livet den senaste tiden typ bara kretsat kring jobb.
Men idag har jag iaf varit ledig.. behövdes verkligen, sov i typ 12 timmar inatt, helt sjukt skönt!
Och nu sitter jag och frossar i chips och dipp och glor på spider-man 3
Men eftersom jag redan sätt den typ 100 gr tänkte jag sätta mig här och skriva lite och visa lite inköp jag gjort på den senaste tiden, och apropå det måste jag köpa en bärbardator.

ett par nya jeans från mango, nya skor från dinsko, ny tröja också från mango.

från efashion

från eleven.se

linne från Kan-dee hittade det inte just nu så fick sno en bild från hemsidan


Nu har jag min vanliga söndags-ångest, får alltid det tyvärr.. men extra mycket just dom här helgerna när jag bara är ledig på söndagen.. känns som att man inte hinner med någonting alls Men imorgon går jag in i en 4dagars-vecka och jag ser verkligen fram emot nästa helg varför kan jag tyvärr inte skriva här om fel ögon tar sig en titt, men kommer definitivt skriva om det på söndag !

oj glömde att visa nya klockan jag köpte när jag va och fikade med Roxie här om veckan det var jätte trevligt, och början på en tradition. fika efter varje löning. Vi ses ju så sällan nu för tiden så det känns jätte bra att vi iaf har bestämt oss för att göra detta efter varje löning .

nya klockan


sen måste jag visa mina nya naglar (haha shit va långt det här inlägget blev, jaja) som jag gjorde hos Catha, jätta duktig är hon


Så kul att få dom gjorda av någom man känner, då går tiden lite snabbare och man kah sitta och snacka skit (de ställen jag gick till tidigare var svenska inte alltid användbart) så nu ska jag börja gå till henna typ var tredje vecka och gör om dem... känner mig alltid mycket snyggare med naglarna fixade.. ser med välvårdat ut i mina ögon + att de håller, det är inget jag kan skryta om med mina egna naglar.

nu ska jag nog gå och fixa en latte och kolla slutet på spider-man (måste säga att James Edward Franco är jävligt snygg i den här filmen) och sen sova. ska juh upp klockan 6 imorgon och det är inte min grej kan jag säga..

så go'natt ! ska försöka skriva igen imorgon !