Kanske nått inför bikinisommaren?



Kanske skulle va nått att testa när man är lat och inte pallar träna som jag :P

Tryck på bilden för att komma till Aftonbladet

Då var det valborg

Hej hej!
Nu var det länge sedan jag var inne igen men jag har faktiskt inte haft tid med detta denna vackan. har haft så mycket att göra gämt. Inte en lugn stund :) men det gillar jag full fart bah! Men nu sitter jag på jobbet så nu kan jag skriva ett par rader.

Igår fick jag hem ett jätte paket med böcker, Böcker! som jag beställt. Typ 10st vilket i sig nog är fler än vad jag läst ut under hela mitt liv. Men jag hittade massa spännande böcker på Bokus. Jag gillar mest självbiografier och sanna berättelser så det blev många sådanna :)
Tänkte börja med att läsa boken The game som är en "handbok" för killar som är dåliga på att träffa tjejer. Kan bli en riktigt intressant läsning, haha se vad dem ger för tips då boken faktiskt är skriven av en man som påstår att detta funkar. :P

Hoppas ni haft en trevlig valborg hittills :)

PS. Grattis Kungen!!

// Therése



Lööööördag

Tjena Tjena

Nu har jag kommit hem från min lilla shoppingtur, hittade självklart allt utom det jag behöver Hittade inga skor alls, Hur sjukt är inte det?!? Jätte sjukt! Jag hittar alltid skor men nu när jag verkligen behöver det så nej nej då fins det inte ett par som jag vill ha. Får kolla have2have där finns det ku alltid nått!

Men jag hittade iaf två klänningar en kavaj och lite annat, Visar allt sen

Han med en öl i solen också Älskar att det är sommar nu! Ikväll ska jag nog träffa J och dricka lite, kommer säkert bli super trevligt!








God kväll

Ush, jag var och är för trött för att hitta på nått idag, vill bara krypa ner under täcket och sova tills på tisdag typ.. men det låter ju sådär kul...

Så imorgon tänkte jag ta mig i kragen och hitta på nått, ska bland annat ta mig ut och handla lite grejer typ nått att ha på mig imorgon kväll fins det något mer uppiggande än shopping? Tror inte det!

Nu tänkte jag iaf lägga mig och kolla på en film! J kanske kommer hit och sover sen..får se om jag kan hålla mig vaken!
Hörs imorgon!








Nu börjar långledigheten

Ojoj har härjat här hemma hela dagen så inte hunnit blogga alls Skulle åkte till kattens jobb också och varit lite sällskap men känns inte som att jag hinner det nu, hon slutar ju ändå 5 så.

Så istället är det väl bara att känna lugnet nu när ledigheten börjat Frågan är ju bara vad man ska göra ikväll? Men nått kommer väl alltid upp.

Nu är det nog iaf dags för en kall öl i solen jag Sommar










Onsdag eftermiddag

Nu jävlar har jag ställt mig i varje bostadskö jag kunnat hitta.. Nu ska jag fan ha en lägenhet snart, känns inte som att det räckt med de jag stod i menmen det är väl ändå typ hundra år kvar inna man får ett litet råtthål någonstans genom kön. Lär väl bli så att jag får börja tjäna mer pengar så att jag kan köpa min lägenhet, det är ju iaf i de flesta fall en bra investering, och som tur är känner jag en hel del folk som kan hjälpa mig att rusta upp en lägenhet så att jag kan tjäna pengar på den. Förhoppningsvis.

Sitter även och kollar in tele2s hemsida, är lite sugen på en iphone 4 känner jag, men 5:an är ju påväg men frågan är om det kommer va så mycket bätter att prisskillnaden kommer vara värt det. Hm ska ringa och prata med dem nu på lunchen.

Vist är det skönt att det bara är en dag kvar denna veckan? jisses behöver mer ledighet. Blev ju tröttare än innan av fjällen, inte van att träna :P

// Therése


Fråga om bloggsvar

Är det någon som vet hur man gör för att få Bloggsvar? måste man bli inbjuden eller kan man skaffa på något annat sätt?







dags att gotta sig

Nu ska jag bara ligga still en stund och kolla på glamourama är jätteglad att det kom et säsong till gillar verkligen de tjejerna, shit vilkem ambitionsnivå det är där! riktigt tuffa brudar !

Hörs lite senare








Denna låten är som en drog för mig


hemma i civilisationen igen

Hej på er

Nu är jag hemma i Stockholm igen efter en fantastisk helg i Sälen med trevligt sällskap!
Det har åkts mycket snowboard så man har varit helt slut på kvällarna, där av blev det inget bloggande tyvärr. Men gud va kul va har haft! Och vilket väder! Nu vet jag att det varit fint här också men tänk att sitta i solen i toppstugan med en kall öl och att det är typ 15+ ute, Svår slaget!


Mina vänner har blivit sjukt grymma på snowboard för att bara ha åkt denna säsongen



Och Catha har ju åkt länge som jag Men är myket säkrare i hoppen




Fins inte mycket att klaga på under denna semestern inte ! gud va jag längtar till nästa år nu !







sushilunch och Fjällenpackning

Hej hej hallå bloggvärlden.

Nu sitter jag på jobbet igen, men för en gång skull känns det helt okej, är ju ledig resten av denna vecka :) Så imorgon sticker jag till Fjällen och åker lite snowboard.

Ska snart sticka ner till sushin och köpa lunch, Jag är så jävla hungrig nu! Och jag kommer nog inte hinna käka så mycket mer idag eftersom jag måste packa ihop det sista jag ska ha med mig på rekordtid och sedan slänga in det i bilen tillsammans med Kattens sommardäck och sen sticka iväg med den. så det kommer nog bli lite stressigt eftersom jag sluter kl 8 och hoppas på att få sova lite inna vi ska åka imorgon, bilen ska rulle uppåt senast kl 6 :/ skön början på semestern här, ingen sovmorgon :P

Har även fått låna modem av J så att jag kan blogga från fjällen :) annars hade det ju tyvärr varit lite tyst här :P eller om vi vill lyssna på musik och så i stugan kan det va bra att ha datorn med sig, annars faller ju lite grejen med att ha bärbar.

Ne nu är det dags att sticka ner till Sushin och handla innan jag faller ihop i en liten hör och dör av hunger, det vore ju otrevligt.

//Therése


Kors i taket och Ribbskväll

Hallå Hallå.

Det blev Wook till lunch från pressen, kors i taket ingen korv, som mina kära kollegor skulle säga.

Nu är snart denna arbetsdag förbi :) och bara en kvar!

Ikväll blir det middag och någon film med J, han står just nu och penslar lite grilloljaå ribbsen *mums* så det blir till att skynda sig hem och sen va extra snäll när han fixar allt själv :) Ska försöka komma så pass tidigt att jag hinner hoppa in i duschen på en gång innan maten så att man bara kan ligga i soffan med matkoma resten av kvällen :)

Och igår var mamma och pappa världens bästa och såg till att det blev min absoluta favvo till middag, Skagenröra och kräftor på toast :) Allt rullar på rätt bra nu.

Och det är fredag för mig imorgon, för sen sätter jag mig i en bil mot fjällen och ska inte tänka på jobba överhuvudtaget tills på måndag, och då är det ju ändå bara fyra dagars jobb och en lön att se fram emot. Så allt känns riktigt bra just nu. Förutom det där med lägenhet då, om man ska va rikrigt svensk och alltid lägga till nått lite negativt i slutet på allt.

Varför är det så? Att vi alltid måste lägag till något negativt i slutet på det mesta? tex. -Hur mår du? -Jo tack det är bra, Jag är lite förkyld bara, eller att bilen inte startade på morgonen eller att frugan/mannen precis lämnat dig. Kunde det inte räckt med bara jo tack det är bra? För är det inte så att de flesta gången man frågar hur någon mår under en dag så är man faktiskt inte intresserad av svaret, man säger det bara för att vara artig? Eller jag kanske har fel. Men jag känner iaf så att vissa som man bara är bekant med delger rätt mycket om sitt privatliv som jag faktiskt inte vill veta när jag frågar hur personen mår.

Nog om det, Nu är det bara 20 min kvar av denna arbetsdag så jag måste börja stänga av allt nu så att jag hinner springa prick prick 8 pallar inte vänta på nästa buss... Kanske hinner med att blogga nått mer om jag får låna en dator :P

//Therése

 

 


Alltid göra allt i sista minuten det är mitt motto det

Hallå mina kära vänner :)

Idag är det Tisdag men det känns inta alls lika tungt som det brukar göra för på torsdag sticker jag till fjällen med min katt :) så det är en och en halv dag kvar att jobba :) känner att jag har planerat detta bra, med lediga dagar och så. Förutom panikpackningen igår, GOD, tror jag var klar typ 2 eller nått, suck... Alltid göra allt i sista minuten det är mitt motto det. Som tur var såg brädan bra ut iaf, för det hade jag ju såklart inte kollat tidigare :P Lånade nämligen ut den i vintras och sedan dess har det bara stått inpackad i som väska och dammat :P

Sitter fortfarande och söker runt efter lägenheter, tyvärr var en som jag kollade på i söndags på tok för liten
:( tror inte ens jag skulle få plats med mina kläder i den :( Men det kanske säger mer om mig än lägenheten men iaf. Som tur är kan jag ju sitta och kolla runt medans jag jobbar så att ,an har större chans att vara bland dem första som hör av sig på lägenheter.

Fått svar om en nu också som jag hoppas få komma på visning till, behöver verkligen en lägenhet typ nu, helst igår. Men det finns ju inte ett överflöd av dem tyvärr. om man inte har typ 17k att slänga ut på boende varje månad och det har ju tyvärr inte jag, och hade jag det är frågan om jag hade tyckt att det var värt att lägga så mycket pengar på att bara bo. Men men någongång blir det min tur att få en också, sitter ju inte på gatan dirrekt som tur är. Men att få ett förstahandskontrakt är väl inget man ska hoppas på de närmaste åren.
Annars får jag väl bo hemma x antal år till tills jag har råd med en insats till en lägenhet.

Nu är det snart slut på "första-passet" för idag och dags för rast, börjar också bli dags för att bestämma sig för vad man ska äta till lunch, det är alltid att lika svårt val. men slutar ändå alltid med en korv eller en liten macka eller nått för att jag inte kan bestämma mig. Känns bra att man äter så nyttigt.

Hur har ni det denna Tisdag?

// Therése

Sommar och sol och vi har kort tight kjol

Ikväll blir det party med sommartema Och så som man lägntar till sommaren skulle inget kunna passa bättre Taggad till 1000! Men försöker få tag i min katt för att se om hon ville följa med men det går inte så bra för mig, upptagna kvinna!

Jaja det är väl bäst att jag börjar göra mig iordnng iaf så att jag inte är lika sen som vanligt.. Men vad ska jag ha på mig? kollar in i garderoben och ser typ Svart, Svart, Svart, Brunt, Grått, Mörklila, Svart.. känns inte helt sommrigt alltså... hm. får forska vidare i det!








amputerad och sminkdags

Nu är naglana kapade till snwboard-längd inför fjällen som jag sk till nästa vecka Känner mig helt amputerad.. vi tog ned dem en hel centimeret Snacka om att man hade klor.

Nu sitter jag iaf och fixar mig inför kvällen som ska börja med en vinkväll hos bea iaf sen får vi se vart den tar oss. Är ju fest imorgon också så ska väl försöka att inte bli bakis imorgon.

Hörs när jag är färdig








God morgon fredag!

Hej på er! Hur mår ni denna fantastiska dag?

Nu ska jag dra till solna och min älsklings katt och fixa naglarna  Sen efter blir det bolaget och lita annat som ska fixas inför kvällen och helgen!
så jag hinner inte skriva så mycket mer nu men visar självklart de nya naglarna när jag kommer hem ! '







Onsdag efter lunch

Nyss kommit tillbaka till kontoret efter lunchen, blev pizza med gänget, nyttigt :P och det gjorde inte tröttheten som jag kännt hela dagen bättre nu är jag både trött och har matkoma. Men men det ordanr säkert upp sig om en stund eller ett par koppar kaffe. Det är verkligen lite för lätt att dricka sjuka mängder kaffe på jobbet, kämms som att jag alltid har en kopp bredvid mig. Men det kanske är därför jag orkar hålla igång typ 19 timmar per dygn.

Jag har även idag checkat blocket för lägenheter men det känns inte som att det är någon som ligger där som känns sådäa jätte lokande + att jag inte har någon lust att betala de priser folk har satt. Gosh, man kunde ju tjäna en förmögenhet om man hade en bostadsrätt. Viket är min plan att snart investera i, känns lite värdelöst att sitta och betala en dyr hya för något du sedan inte får något för. Men deå är det ju såklart dags att börja tjäna lite mer pengar också!

Nu har ju iaf halva arbetsdagen gått och det är 3,5 timmar kvar. Sedan får vi se vad jag hittar på ikväll kanske bara blir uppladdning inför helgen med lite modetidningar och glamourama som släpper ett till avsnitt idag, riktigt coola brudar det där! jag menar dem har ju uppnått och utröättat en hel del för sin unga ålder, om jag då ser skillnaden mellan dem och mig.

Vill också tacka för alla söta komentarer, ska svara på alla ikväll.

// Therése


Dagens spåkula




Var synlig. Klä dig med självförtroende, visa dig glad och stark. Du strålar.









En mycket liten del av mitt Smink

Här kommer en liten bild på mitt smink som jag flitigt använder.



1. Make up Store Cover all mix, super bra eftersom man kan täcka allt med den genom att blande de olika färgerna för att få rätt nyans. Appliceras med Make up Stors pensel #206.

2. L'OREAL ParisInfallibla 16h Foundation #140 Golden Beige, Appliceras med Mist Foundation pensel #24 som faktiskt utan att ljuga är en av de bättre jag testat, klart prisvärd!

3. Maxfacror Creme puff #13 Nouveau Beige.

4. Make up Store HighTach Lighter Platina, Denna använder jag som primer under ljusa ögonskuggor man behöver ytterst lite av den.

5. Vanlig svart kajalpenna från HM, Fungerar utmärkt både som kajalpenna och som primer under mörka ögonskuggor.

6. Isadora Light & shade eye shadow #19 Black star, denna används flitigt till sotningar över kajalpenna.

7. Isadora Eye shadow quartet #20 Classic Brown, används till vardags eller för att fylla i ögonbrynen gillar inte pennor till det.

8. Isadora Eye shadow quartet #27 Amethyst Crystal, används nästan alltid den vita under ögnbrynet och den bredvid till höger från ögonlockets slut och upp till den vita.

9. L'OREAL Paris #151 Pure Gold.

10. L'OREAL Paris #10 Pure White, används flitigt till vit/svarta sotningar där jag vill få fram kattliknande ögon.

11. Mist Stockholm #Paris, utmärkt sotnongskugga då du får en svart/metallic-vinröd färg av denna. appliceras gärna över kajalpenna.

12. Mist Stockholm #Tongo

13.Mist Stockholm #Stockholm, utmärkt sotnongskugga då du får en svart/metallic-blå färg som även skimrar i guld av denna. appliceras gärna över kajalpenna.

14. Mist Stockholm #Indian River, utmärkt sotnongskugga då du får en svart/metallic-blå färg av denna. appliceras gärna över kajalpenna.


För alla sotningar behövs en superbra "suddpensel" att sudda ut alla skarpa kanter med och mitt tips är Mist Stockholms pensel #14. supper bra, håll den i liggande läge över kanten och sudda försiktigt fram och tillbaka tills du är nöjd med kanterna.





Så nu har jag äntligen gjort det, kanske inte det bästa men jag hoppas nån har nytta av det nu. Om det är något ni undrar får ni gärna fråga!



nu ska jag gå och tvätta av mig min ansiktsmask och börja fundera på att sova, var så galet trött imorse att jag måste försöka sova tidigare idag. Men jag kommer säkert in här en gång till i alla fall!







Hudvård

Detta är ju något extremt viktigt om du som jag har ett osunt förhållande till smink!

Därför tänkte jag tipsa om en jättebra hudvårdserie som jag använder flitigt nämligen Beautycycle




Jag använer hela Earth-serien till vardags, Den är till för dig som har Normal till kombinerad/fet hy.

(steg ett är ju som alltid att tvätta bort sminket )

1. Detta är en Cleanser som du arbetar upp till ett skum i händerna och sedan smörjer in hela ansiktet och halsen med. Du ska gärna göra cirkelrörelser uppåt i ansiktet. Skölj.

2. Efter Cleansern följer du upp med en Toner som du fuktar en bomullstuss med och baddar ansiktet. Skölj ej.

3. Nattkräm

4. Dagkräm.

Tilläggsprodukter från Fire-serien

5. Anti-spot gel, Denna använder du endast på en finne eller röda områden i huden och då mellan steg 2 och 3/4.

6. Den fantastiska ansiktsmasken Hydro-masque som jag Älskar med stort Ä! Den gör din hud len som en barnrumpa!


Jag kan verkligen rekomendera denna serie till alla, alla mina vänner som köpt den efter mig är helt sålda på den!
Hoppas det kan hjälpa någon med hudproblem som inte provat denna serie än!


Puss !






Hemma igen!

Skööööööönt Har bänkat mig i sägen med datorn och en latte! Perfekt sätt att varva ned på!
Ska även lyxa till det med ansiktsmask hårinpackning och annt mys ikväll



Men det är väl bäst att jag sätter igång med mitt stilleben nu innan jag tröttar ihop totalt









Dags för hemgång

Nu är denna arbetsdag slut, ush passen mellan 8 och 18 är inte helt ok.. menmen Lätt värt den där tunga morgonen när man slipper sitt akvar till klockan 8 ikväll = )

Fick just ett sms av en tjejkompis som igår bjöd in mig på fest på lördag, festen ska gå under temat sommar.. kanske ska glida dit i en ny bikini då? ne skämt och sido men hade för mig att det skulle vara maskerad och hur klär man ut sig till semat sommar? hmm... blir nått att klura på, fast alla lär ju kommai en färgglad klänning så det lär väl vara ett säkert kort på denna tillställning = ) Kanske en blomma i håret för att festa till det lite.. jag som annars hatar färg lär ju få be min katt om råd.

Hörs när jag är hemma igen

//Therése


Tisdag eftermiddag

Då är det snart dags för eftermiddagsrasten och sedan sista lilla passet före hemgång :)

Sorry att det inte blev något stilleben igår men jag hittade inte kabeln till kameran så blir att leta idag, och kanske göra om det också, blev inte helt nöjd med det. Inte för att jag använder några extremt exlusiva produkter men lite guldkorn har jag och sedan ganska mycket bra budgetprodukter. Så tänkte som sagt att jag skulle göra ett fint med dem igen ikväll för som ni vet är min största förälskelse just smink = )

Har även suttit och kolla runt på andrahandslägenheter på blocket idag, visst hittar man ju några men Shiiiit va folk tar betalt?!? vem vill betala 8000kr för ett rum i en villa? Eller 7000kr för ett rum i en delad lägenhet? hajjar inte. Iofs skulle jag nog ha problem att vara inneboende med någon jag inte känner över huvudtaget, Det kan ju bli helt rätt eller o så fel.

Har någon av er bott själva tillsammans med en främmande familj ellerperson och isf vad har ni för erfarenteter av det?

Med "själva" menar jag då tex inte en utomlandsflytt under en kortare period utan mer ett andrahandsboende under tex ett år. Har ju själv bott på Cypern i ett halv år tillsammans med dem jag jobbade med men det känns inte riktigt som samma sak.

// Therése

Tre nya bikinis till sommaren :)






Vad sägs om dessa? förutom hot hot hot!! alla från Brands in fashion check it out!!!! 



Med och tävlar = )

Nu är jag med och tävlar hos Alexandra om en One piece , Kommer ni ihåg mitt inlägg om dem när jag var sjuk? hur perfekt va inte den här tävligen då?!?

Och hur ball är inte den här?



God! den är ju som gjord för mig



Nu är det bara att hoppas ! *hoppas hoppas hoppas*


Puss sålänge!

Då är det måndag igen

Då har man överleft ytterligare en måndag Känns dock inte som att mycket gått min väg idag och inte mina näras heller. Men det är bara att ta nya tag igen imorgon!


Är på jakt efter en lägenhet i Stockholm vilket inte är det lättaste kan jag säga! så om det är någon vänlig själ där ute som vet någn som vill hyra ut sin lägenhet så välkomnas alla förslag

Nu är det dags för mat och efter det tänkte jag göra ett litet stilleben med mitt smink som några bad om tidigare (gud det var ju ganska länge sedan nu, med hey bättre sent än aldrig)










Nu är det snart dags

Blev precis som jag trodde, Strumpbyxor, oversizetopp, klackar, och skinnjacka

Nu ska jag snart käka middag och sen får vi se vart kvällen tar oss


 

Ha en fantastisk lördag kväll

 

 

 

 

 

 


Hallå Hallå

Nu är det dags att börja tagga till inför kvällen Blir som sagt en hel kväll/natt men mina härliga tjejor, kommer bli awesome, lita på det!

Men först alltid en dusch, inte lukta ush, stå högt i kurs!

Sen kan man låta ångesten över kläder börja! Har hört att det är klänning som gäller men känner mig inte alls sugen på det, blir nog någon oversize topp till strumpbyxor istället, känner inte för att vara instängd i ett tight fodral idag om man ska palla med hela kvällen.. men åtekommer om va det blir senare.

V a d   s k a   n i   g ö r a   i k v ä l l ?









Goooooood moooorgon!

God morgon kära vänner

Nu har min vän precis åkt hem så det väckte självklart mig Men men det är väl inte hela världen, kl va ju ändå 10 då. Så nu ligger jag kvar och myser i sängen oc funderar på om jag ska sova lite till, ska ju ut på en hel kväll/natt ikväll så det är ju bäst att jag är pigg!

Har även fått tumen ur att ladda ner Spotify på min nya dator, fattar inte varför det tog så lång tid för mig?


nu är det nog dags för en kaffe!




Freeedag = )

Shit va skönt att veckan är slut.. har jobbat lite för många timmar extra denna veckan!

Men nu är det fredag så då kan man glömma allt om det !

Ikväll kommer en killkompis över och tar några öl med mig Mys!

Så vi får väl se vart kvällen tar oss sen !


Hiooas ni alla har en fantastisk fedagkväll